Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fotograf za osebno, LJ

fotograf za osebno, LJ

Dragi vsi,

torej, kam se hodite Ljubljančani fotografirat za osebni dokument? Šiška, Dravlje, Bežigrad…ostali deli mesta so mi že s poti..? Nimam nobene približno sveže fotografije, ker se ne maram fotografirat…že tak sem čudna, na slikah pa še toliko bolj.. In koliko to stane?

Hvala in lepo sobotno popoldne! =)

15 eur v Šentvidu, dobila 8 slikc in kodo za upravno enoto

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Kje v Šentvidu? Ime firme oz naslov bi prosila. Hvala.

Če greš na občino na Tobačno, se slikaj kar tam. Men je punca naredila par slik, zbrala sem tisto, ki mi je bila najbolj všeč, plačala 10 eur.

Foto Zvone na Prušnikovi.

http://www.fotozvone.eu/kontakt1.html

Tale foto Zvone iz Šentvida,…sem bila tam.
Obup, kakšen odnos do strank, da ne rečem ne dosti boljše slike. Zanj so tiste z belim ozadjem take ki jih delajo čefurji. Meni se pa ravno take dopadejo. Taka izjava se mi ne zdi primerna, pa so bile še druge cvetke…. :((

Mogoče kdo ve kaj se je zgodilo s foto studiem Nora na Slovenski v centru LJ nasproti Name?

K Zvonetu nikoli več. Na njegovih fotografijah človek izpade kot utopljenec.

Foto Tivoli, Celovška, nasproti tržnice Šiška. Lepe slike, prijazna fotografka, cene se ne spomnim, dobila sem 4 barvne slike. Itak ti vse slike ostanejo, ker jih v Tobačni samo preskenirajo.

Za 1€ si jih 9 kom naredim sam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa tisti aparati ki sami slikajo, ti se pa samo postaviš? Ima kdo izkušnje? Naj bi bil en na Tobačni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close