Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj odvaja vodo iz telesa?

kaj odvaja vodo iz telesa?

Katera hrana pomaga pri odvajanju vode iz telesa?

koruzni laski

Pa dober tek:)))

Jaz vem za koprivo.

Lp

Vodeno sadje (melone, lubenice), čaji (ledvični…).

no, laskov se ne je ampak se iz njih pripravi čaj

Peteršilj.

Ja od začimb tudi peteršilj, majaron, brinove jagode … potem čebula.
Drugega se ne spomnim.

Aja, tudi špaglji, menda!

pa zelena (daš v juho)

Meni pomaga pir:-)))

Šparglji “čistijo” ledvice, ne vem pa, če pospešujejo odvajanje vode. Delujejo pa zelo očitno, saj se krepko občuti na vonju urina 😉
Mislim pa, da kava tudi pomaga pri odvajanju vode…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Tole pa je iz enega zdravniškega članka…
“Odvajanje vode (naravni diuretiki, ki so pri premagovanju celulita nepogrešljivi): brin, rožmarin, cipresa, brezovo lubje, lipovo cvetje, peteršilj, sporiš, luštrek, repinčeva korenina, kopriva, vodna kreša, resje (jesenska resa), njivska preslica.”

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Bezgov čaj,hmeljev čaj.

Prava kava.

Mislim, da kava bol veže vodo nase kot pa odvaja………

Hvala za vse odgovore!!! Marsikaj novega sem izvedela!

zeleni čaj,peteršilj

Prava kava zanesljivo odvaja vodo iz telesa

Kava je priporočljiva za bodybildarje in za hujšanje. Pol ure pred fitnesom ali tekom se spije pravo kavo, ker veže vodo nase. Vendar je treba biti zelo previden pri tem. Tako da veliko bolje za odvajanje vode so čaji itd……..ne.

ananas

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Dojencelj. Ha,ha, če ne bom dovolj pila, se bom posušila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close