Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še ena pesem…muči me že mnoga leta!

Še ena pesem…muči me že mnoga leta!

Sem jo slišala ko sem bila še full mlada in se ne spomnim prav veliko… Upam, da bo dost, da bo nekdo od vas vedel, katera pesem je to.

Nekaj takega…

Bila je jedna Jelena
spavala kraj bijelog kamena
nikad se nije probudila
mala Jela Jelena…

Toj vse kar vem!
Je pa taka dost žalostna, pa moški jo poje.

No, izkažite se!
Da vidimo…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Veliki pozdravček!

Aca Lukas in Mišo Kovač imata pesem z naslovom Jelena. Bilo bi dobro, če bi vedela vsaj naslov ali izvajalca. Ti dve sta na eMule, če sta pa pravi, ne vem.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Ne, ni to to!
Sem iskala pesmi z naslovom Jelena in med besedilom Jelena…pa jih veliko poje o različnih Jelenah, a moje nikjer ni! Smrk!

Še kdo?
Še kdo!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Veliki pozdravček!

Počakaj, da mi na mail odgovori prijateljica Jelena …

Če bo kdo vedel, bo to ona!

Nataša

ok

Kaj pa tale? Sicer ni tako, kot pišeš ti …

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Žal, pravi da ji je tuja, pa pozna mnogo pesmi, ki pojejo o Jeleni.

Obljubila mi je, da če jo bo kje zasledila, mi bo sporočila.

Nataša

Nee! Smrk. Zgleda da nao nič. 🙁

Še kdo?

Res ŽAL, da se ne spomnim več.

mogoče še kje v besedilu reče…
da je imala oči ko dva bisera…

ne vem…
pomagajte

ne poznate, kaj…

Javi mi se na jmahic@msn.com

vozovi brzi prolaze aaa

i tece rijeka ledenaaaa

dok mirno spava jelenaaaa

kraj svoga belog kamena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close