Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ortodontka Katja Arko Kampuš

Ortodontka Katja Arko Kampuš

Ima kdo izkušnje z omenjeno ortodontko iz Slovenske Bistrice?
Zanima me še, če kdo pozna dobrega samoplačniškega ortodonta v Mariboru oz okolici?

Najslabša zobozdravnica!!
3leta sem nosila aparat, mi je nato dala žičko za zobmi, da se ne bi zobje premaknili nazaj. To mi je naredila zalo slabo in se mi je zaradi tega, tretji zob spet obrnil v prvotno stanje. Sem jo opomnila na to pa je rekla da ona ne more nič narediti, da sem jo prepozno spomnila!!! Pa kdo je tu zdravnik sem ji rekla. Nato še mi je rekla da si lahko dam delat novi aparat katerega bi si seveda mogla plačati ali pa si naj naredim snemne plastike. Da ne omenjam to, da sem jo spomnila za spodnjo vrsto zob da se mi premikajo, je mi rekla da me bo to enkrat po 25. letu začelo motit in da si naj takrat popravim. Pa še vedno je strašno neprijazna!!

Še kakšno novo mnenje?
Hvala

Zelo slaba zobozdravnica. Brez plana in realno povedanih težav in s tem stroškov.  Odsvetujem. Bili z sinom dali denar naredila pa nič. Zdaj ko bi moralo biti konec zdravljenja, je pa zahtevala 2 sklop, cena spet 2400 eur.   Zdaj 2 leti govorila super, vse po planu.

2 leti vrženih stran, same skrbi in obveznosti za otroka, učinka pa ni bilo.   Žal ne priporočam, A

Če ste že bili tko neumni, da ste šli delat froce upam, da se zavedate , da je več kot  polovica dohtarskih storitve zanje samoplačniških. Zobozdravstvo, zlasti ortodontija je bila že v ranjki jugi takole pod mizo samoplačniška. Če si hotel, da je otrok spedenan tja v zobe, si motal lopovu dati kot smo rekli plavo kuverto. Danes so vsaj zasebniki in ti za svoje klepanje morajo izstaviti račun, sicer se barabo prijaviš. Če misliš, da boš v javnem zobozdravstvo sploh še kaj dobila, razen strupene amalgamske plombe, ki ti čez pol let padla ven in puljenja zdravega zoba se motiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close