Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobar -kranj

Zobar -kranj

A pozna kdo kaksnega dobrega privat zobozdravnika-co,v Kranju?

Lep pozdrav!

Simona Debelak, dr. stom., Tekstilna ulica 17

Sem zelo zadovoljna z Vial-zobozdravstvom, tukaj imaš njihov kontakt je zelo dobra zobarca in nežna, nisem še imela take, sem pa že kar nekaj zobarjev zamenjala ker mi ni bil všeč njihov odnos in način dela. Tu je njen kontakt:
http://www.dzdravje.si/?q=node/{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}204193/ord/4184

So pa tam, kjer je Iskra se notri zavije potem levo.

hvala vama obema za info. Koliko pa kej placate recimo za pregled pa za popravek al pa puljenje?

Uff, sem že pozabila, pri Vialu sem jaz imela posege lanskoleto ampak imela sem samo plombiranje. Saj če se boste odločili za Vial imajo oni tam Cenik pred vrati. Mislim a je sam pregled 20 € če sem prav videla. Jaz sem si dala pri njih narediti 6 malih belih plombic ob straneh in mi je dala tudi nekaj popusta. Ne vem več točno koliko sem dala za vseh 6 plombic mislim da je bilo okoli 200 €, male plombice bele so okoli 25, 30 € večje so pa okoli 40, 50 € odvisno tudi od velikosti. Puljenje nimam pojma koliko je, najbolje da jih pokličeš se naročiš za pregled in ti bo ona povedala koliko te bo vse skupaj stalo. Kar naročite se ker boste čakali sigurno kakšne 3 tedne do enega meseca ker ima dosti gužve.

Še to sem pozabila pripisati vmes v teh 200 € so bile vštete tudi inekcije.

Simona je postala absolutno predraga, raje poišči kakšnega drugega.

Se strinjam s teboj. Predrago za storitve , ki jih nudi. Če ti bo delala kakšen umeten zob, se bo na daleč videlo, da je umeten. Raje poglej naokoli.

Meni so priporočili Simono Debelak, v Kranju. Je super, vedno sem zadovoljen in vedno mi je naredila kvalitetno delo.
Lp

če pride slučajno tudi šk.loka v poštev, jaz sem zelo zadovoljna z: http://www.osovnikar.com/

Modri zob. Top, top, top. Meni so dali dva modrostna ven, enega na nedeljo popoldne, ker je tako bolelo in so racunali normalno ekstrakcijo. Pregled je zastonj, ce pa kaj delajo, pa placas, ampak so zelo normalne cene.

Drugi modrostni je bil tezava, 3 ure ga je ven jemal, potem pa 5 kontrol in vse zastonj. Super so.

Takole je, če mislš pocen skozi pridt je vseen če greš v Zagreb, če pa hočeš kvaliteto moraš pa mal globje v žep seči. Na dolgi rok je seveda ceneje in manj problemov. Kar se pa kvalitete tiče – jaz in vsi ki jih poznam in hodijo k Simoni izredno dobre izkušnje.

Tudi jaz hodim k Modremu zobu. Imajo stran na spletu, poisci si. So zelo v redu in strokovni. Cenik imajo na netu objavljen.

ODSVETUJEM ordinacijo Mezeg Cerklje-mi je unicil cisto zdrava zoba.:(

Modri zob

Pozdrav,
Mene pa zanima za zobodravnike v Kranju na koncesijo. Ima kdo dr. Leo Zavodnik? Izkušnje z njo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close