Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gube na čelu

Gube na čelu

Stara sem 45 in najbolj me motijo gube na čulu.

Mi priporočate kakšno kremo ki ste jo že same preizkusile in da res vsaj malo pomaga?

Vse kreme prosi gubam pomagajo le pri praznenju denarnic. Pri gubah pač ne.

Zagipsaš, pobrusiš, prajmer, potem pa barva.
Pa potem se ne smeš preveč mršćiti…

pejdi na diamantne pilinge…ene 4-5x super zadevca…pomaga tudi encimski piling…ali pa jade terapija…vse ostalo je bolj tak tak…

A nisi znala pazit, kako držiš obraz (da ne gubaš čela)? To je trening, ki se začne že v zgodnjem otroštvu.

je vsaj videti, da si kdaj tudi razmišljala. A bi rada imela namesto obraza brezizrazno masko?
Če pa že hočeš, pa kupi Nivea masko med in mleko. Pomaga za par dni.

res je, že zgodaj je potrebno pričeti paziti, da se ne mršiš, ljudje se čisto preveč.

Glej nobena krema, po logiki že ne mora krema delovati na dolgi rok.
Toplo, toplo ti svetujem, da si kupiš ali izposodiš v knjižnici dvd od Savine Atai- Joga obraza.
Boš videla katere vaje je potrebno delati.
Prični jo tudi spremljati, če gubaš čelo med drugim pomeni, da je v tebi preveč ognja, premalo vode, da bi ogenj ukrotil.
Verjetno si en živc, kr ženeš, ženeš, kar bo pa po. Ko pa ni tako kot bi želela, pa noriš in vse po spisku…

še ta video si poglej NUJNO!!!

http://www.youtube.com/watch?v=tZrn2evvHCo

Botoks + polnilo, če so gube globoke (naprimer hialuronska kislina). Vse skupaj pa je treba redno ponavljati in ni poceni. Vse kreme pa mirno pustiš tam, kje so, se pravi na trgovinskih policah. Taka je pač realnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close