Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gen-i poceni plin akcija za nove odjemalce

Gen-i poceni plin akcija za nove odjemalce

Če ima kdo interes prestaviti se na GEN-I poceni plin, v okviru akcije Poletno priporočilo prijateljem, naj mi piše na ZS in mu pošljem kodo. Imeli boste kar 2 meseca zastonj plin, mi pa 1 mesec.

Mi smo ga ravnokar zapustili in ga ne svetujemo nikomur.
Položnice pošilja kot se mu zljubi, enkrat dva meseca nič, potem tri naenkrat, slediti jim itak ne moreš, ne zaračunava dejanske porabe, čeprav mu redno javljamo stanje, ampak vedno zaračuna še en mesec od oka, tale akcija zdaj je pa itak samo pesek v oči. Poleti ga znižajo, ko ga nihče ne potrebuje. Za kuhanje porabimo cca 5€ na mesec. Za kurjavo pa 500€ na mesec. Zdaj ga znižajo, septembra ga bodo pa podražili. Mislijo, da smo debili ali kaj?

Aja, elektriko so tudi ponujali 1 mesec zastonj. Potem pa tako dolgo vlekli menjavo dobavitelja, da so na koncu izjavili, da je akcije že konec. Tako da, pa pa Gen-I !

Je kar dobro, da je več dobaviteljev. So se vsaj cene umirile. Res so imeli spomladi težave s položnicami, ampak me ni motilo. Ostajam pri Gen-i še naprej.

Ja, zato so res bili dobri, saj so drugi zaradi njih znižali ceno. Ampak k njim vseeno ne bi več šla.

Mi pa redno dobivamo položnice, nobenih slabih izkušenj. Drugače pa imaš lahko tudi jeseni in pozimi plin zastonj, če priporočiš dovolj novih odjemalcev. Pa ni reklama, a če kdo rabi, bo zanj ugodno, za nas pa tudi.

Tisti, ki se ogrevajo na plin, se jim sigurno menjava splača, nam se je.

Mi se ogrevamo na plin in smo menjali in ni nobene razlike. Zakaj? Zato, ker so cene znižali tudi drugi dobavitelji.
To, kako boš imel plin zastonj še jesei in pozimi, so pa pravljice za lahko noč. Pa še to samo za otroke 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close