Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali me lahko zdravniki tožijo zaradi grdih komentarjev

Ali me lahko zdravniki tožijo zaradi grdih komentarjev

Tukaj je ena stran, kjer lahko komentiraš zdravnike. Jaz včasih napišem kak komentar za zdravnike, ki jih ne poznam, recimo če vidim na sliki, da je zdravnica kakšna mlada afna potem napišem o njej kaj grdega ali če slišim od koga drugega, da je imel slabe izkušnje z zdravnikom. Ali me lahko ti zdravniki izsledijo in tožijo? A vi kaj komentirate tukaj na tej strani?

http://zdravniki.org/

Kot vsaka druga posplošena reč, pojma nimamo kaj si pisala, kako zelo je to za to osebo žaljivo, osebno, nesramno, koliko to vpliva na njihov delovni ugled… če je, in če je oseba tudi sicer občutljiva na svojo podobo v javnosti, te z lahkoto izsledi in toži, tako vsaj jaz razmišljam.

Je pa malo verjetno, saj je tega pisanja ogromno.

Je pa po drugi strani meni nerazumljivo, čemu žališ ljudi, ki jih ne poznaš, čemu in zakaj to počneš?
Si želiš, da bi ti o sebi prebirala take komentarje, resnično o tem premisli, predn drugič pritisneš gumb – enter….

kjerkoli kaj bednega vem, da je to odraz tistega, ki je pisal. ne sekiraj se, mogoče se pa kdaj znajdeš v lepši koži.

Tukaj je ena stran, kjer lahko komentiraš zdravnike. Jaz včasih napišem kak komentar za zdravnike, ki jih ne poznam, recimo če vidim na sliki, da je zdravnica kakšna mlada afna potem napišem o njej kaj grdega ali če slišim od koga drugega, da je imel slabe izkušnje z zdravnikom. Ali me lahko ti zdravniki izsledijo in tožijo? A vi kaj komentirate tukaj na tej strani?

http://zdravniki.org/%5B/quote%5D

Ja, lahko te tožijo, če onečaščuješ njihovo ime. In to kar na pamet, brez vsakršne podlage. Da ti pa ne bodo s tožbo predstavljali dodatnih frustracij zaradi tvoje lastne nizke samopodobe in vzorcev, katerih si navajena iz otroštva, ker tako izražaš svojo “moč”, bodo kaj bolj koristnega storili, ko te bodo napotili kam drugam.

Morda pa celo tu na mon odpreš kakšno tematiko in si popljuvana do konca in potem uboga jera tako šokirana in se sprašuješ, s čim si si takšno obnašanje zaslužila.

Saj ne pišem grdih stvari, hecala sem se. Pišem same pohvale.

Najtežje je zdraviti zdravnike.

Haha boli zdravnike patka zate in za neke grde  komentarje.

Poglejte si zadnje objavljene plače zdaj sredi stavke! Po 10.000 do 20.000 bruto

hahaha oni so bogaaati in zdravje jim dobro služi večinoma, hodijo po svetu, imajo 35 dni dopusta, eni celo 60 hahaha,

Ne sekiraj se za njih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close