Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kana iz Sarika

Kana iz Sarika

Zanima me,ali si je kera že barvala lase s kano iz Sarika? Baje je prava. Je barva bolj intenzivna? Sama sem sicer vzela tisto ki ima primesi čaja, tako da je odtenek temnejši, oranžne se kar malo bojim.

Ja, jaz sem si barvala lase s kano iz Sarika. Probala sem večino kan, ki jih lahko kupiš pri nas, in mi je bila ta najljubša (zelena vrečka iz blaga). Po barvanju sem bila rdečkasta, na soncu pa sem se svetila zelo zelo na oranžno. Ampak ok, to je tako ali tako bil moj cilj.

Barvanje s kano je precejšnja packarija, las pa je po barvanju precej trd in debelejši. Ampak vsaj meni še naslednjih nekaj pranj omamno diši po kani.

Kana kana, hvala. Tudi jaz sem gledala tisto v vrečki iz blaga, pa me je kar malo prestrašilo, da bi bila pol vsa oranžna. Pomalo že sivim in si nočem na lase dajat umetne zadeve, zato se sedaj že nekaj časa barvam s kano. Je pa res, da sem vedno kupovala v milerju tisto francosko v prahu- barva mahagonij. Ta iz Sarika naj bi bila bolj”prava”, vendar se tiste povsem čiste kane malce bojim, ker je preveč oranžna. Sama imam kostanjevo barvo las in bi bili verjetno preveč oranžni po nanosu, saj imam tudi sicer precej rdečega pigmenta. Torej sem kupila tisto, ki je pakirana v plastični vrečki- temno rjava, prodajalka pa je rekla, da je še vedno rdečkast odtenek.
Zanimalo me je, ali katera ve, ali gre za dejansko original kano, ali spet kakšen približek.
Hvala

Prava kana je samo ta, ki potegne na oranžno. Vse ostale (črtna, rjava, temno rdeča…) imajo dodana barvila (črna recimo indigo). Je pa res, da moja iz Sarika nima nikjer zabeleženih sestavin, tako da…

Glede na to, da imaš kostanjeve lase, ki že sivijo (na sicih še posebaj rado postane svetlo rdeče) ti mogoče priporočam, da se, če si iz Ljubljane kak dan sprehodiš do Lusha. Pri njih lahko kupiš kano v 4 barvah (naravno, temno rdečo, rjavo in črno), sicer je malo dražja kot tista v Sariku ampak je pa bolj “ziher” glede barve. 🙂

Jaz se barvam samo z barvami Radico, ker mi daje željen učinek.Barvam se na črno in mi prikrije sive lase ter tudi prevelike packarije ne,ker je vse lepo pakirano ,še rokavice,čopič ter kapico dobiš v pakiranju.Mislim da v Nami ter Tosami pride ene 12€.Sama sem jo imela za 3x ker imam kratke lase.

tudi jaz uporabljam Radico! najprej kupovala direkt pri uvozniku, ker je 2 evra cenejša.
zdaj pa kupim v trgovini v šiški (eko365 na runkovi), ker je ista cena kot na http://www.radico.si, samo bližje mi je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close