Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek srednja šola in popravni izpiti

srednja šola in popravni izpiti

Kdaj je prvi rok za popravni izpit, kdaj drugi, oziroma kako to vse skupaj poteka?

Koliko vaših otrok ima popravni izpit iz matematike?

Popravni izpiti se lahko po pravilniku začnejo 7 dni po zaključku pouka, torej 31. junija. Kdaj bodo na vaši šoli, bo treba pa kar lepo tam povprašati.

Sorry, ampak kdaj natančno pa je 31. junij?

1.julija:)))

1.julija:)))[/quote]

lol 😀

Po vsej verjetnosti bodo prvi teden v juliju, spremljajte spletno stran šole, oglasno desko, ali pa pokličite.
Ne pozabite na pravočasno prijavo!
Srečno!

😀 😀 😀 Sem se še sama sedaj nasmejala svojemu odgovoru. Ampak priznajte, da sem vas spravila v dobro voljo 😀

Koliko je pa staro tole dete iz neke srednje šole, da se ni sposobno samo organizirati ter povprašati, kako in kaj?
Če nima ravno posebnih potreb, je tole, da za njegove popravce sprašuje mamica, kar precej sramotno….

poglej na spletno stran šole, koledar, tam jim vse piše v koledarju.

Na naši gimnaziji je ves teden od prvega luija dalje in proti koncu avgusta en teden.

Na nasi gimnaziji ima tudi največ tezav z matematiko, koliko bo popravcev se pa še ne ve, ker imajo do konca pouka še tri možnosti za popravljanje…vse je v dogovoru s profesorjem, tu imajo proste roke in kakor kdo, kaksen da samo eno moznost, kot jo narekuje pravilnik, kaksen pa si zeli dati vecmoznosti dijakom in jim jo da… po solah je res vse odvisno od profesrojev, to sem zdaj že spoznala…tudi pri ocenjevanju…je primer, ko kdo piše prvi test ena in drugi test dve in ima prvo konferneco zaključeno dve…drugje bi bil to zagotovo popravljanje…in primer, da imaš profesorja, kjer imaš lahko same petke in pišeš en cvek in moraš ta cvek popraviti, ker bo drugače cvek, halooo, koliko svobode pri ocenjevanju še nisem videla, kot je na naši gimnaziji!

Tudi na srednji šoli, kamor hodi moj sin je tako….ima 7 trojk, eno štirico in en cvek…če ne popravi tega cveka ima popravni izpit in ravno take pogoje kot tisti, ki ima vse leto same cveke!!!

Meni to ni sprejemljivo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close