Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šivalni stroj za otroke

Šivalni stroj za otroke

Je katera kupila svoji hčerki v osnovni šoli šivalni stroj? Katerega bi priporočile?

Nauči jo uporabljat šivanko, pa zašit gumb, kakšen rob na kiklci..

Kakšen šivalni stroj za tamale? Daj ji svojega v uporabo, če ga imaš.

PA NEHI ZAJEBAVAT!

Obstaja sivalni stroj za otroke hello kitty primeren od priblizno 3.leta naprej ce ima otrok le toliko razvito motoriko da zna previdno ravnati z njim. Ima pa samo en siv. Za osnovnosolko bi bil primeren ze kak drugi boljsi strojcek ki je enostaven in se ga dobi ze pod 50€… samo ce je navdusena nad sivanjem ji enkrat kupis dober stroj in je to odlicno daril za kar nekaj let ce bo z njim lepo ravnala.

http://skrinjicasrece.wordpress.com/

nekih otroških zadev jaz ne bi kupovala. So mi nesmiselne.

Kupi ji kakšen enostaven stroj npr. Bagat Višnja.

Predtem pa naj jo nekdo nauči osnov. Ti če znaš, babica ali soseda.

Samo šivalni stroj brez nekega osnovnega znanja bo hitro kje pod mizo, ker izdelki ne bodo dosegli pričakovanja in bo zanimanje uplahnelo.

Razloži ji tudi da izdelek nikoli ne bo tak kot na sliki in ni narejen v pol ure.

Se strinjam z 11511. Za osnovnošolko ni več primeren tisti otroški šivalni stroj, ki je v bistvu igrača. Kupi ji navaden gospodinjski šivalni stroj brez elektronike, z ravnim in cik-cak šivom.

Ko sem bila jaz v osnovni šoli, si je moja mama kupila šivalni stroj Bagat Danica, da bo ona kaj šivala. Na koncu pa sem si na njem samo jaz ožila in krpala kavbojke ter kaj zarobila. Je bil čisto primeren stroj za moja leta takrat. Kasneje sem si kupila Pfaff in zdaj ga uporabljam že 25 let.

Zakaj bi ji kupovala otroški stroj? Sama sem si na maminem bagatu v sedmem razredu že zašila par stvari. Zdaj imam toyoto za sto evrov in zelo lepo dela. Res jo redko uporabljam 🙂 Otroški stroj sem pa kupila svojim, ko so bili stari tri leta, in je popolnoma stran vržen denar.

Ja, saj sem tako sem mislila – ne bi kupovala nekega plastičnega šivalnega stroja, ampak nekaj resnejšega.
Drugače pa jaz znam že kar veliko zašiti in bi jo lahko naučila.

Gospa kulturna, saj ne serem, na forumu res nikoli ne serem. Postavila sem vprašanje in pričakujem kulturne odgovore. Kot je videti, ti nisi ena izmed kulturnih ampak primitivka prve vrste. Za take je verjetno kje kakšen drug forum. Prosim najdi si ga in tam žali uporabnike, mene ni treba.
In nobenega ne zajebavam. A je zate čist normalno zastavljeno vprašanje zajebancija? očitno, in očitno je, da se tako obnašaš tudi v realnem življenju.
Pa ni mi treba govorit, kaj naj hčerko naučim-naučila jo bom to, kar jo bo pač zanimalo-verjetno pa bo to več od enega zašitega gumba in roba na kiklici, kot si svetovala ti. Saj to je edino, kar ti znaš narediti, ker več, sodeč po nivoju, ki ga kažeš na forumu, nisi niti sposobna.

pozdravljene,

prosila bi vas za mnenje glede tega otroškega šivalnega stroja, ali je OK?

http://www.darila-vike.si/otroski-elektricni-sivalni-stroj.html

Kupila bi ga kot novoletno darilo za hčerko, ki ima 5,5 let, jo šivanje zelo zanima in je zelo spretna punca. Ker je moja mama šivilja in ker imam tudi sama doma šivalni stroj in ona ponavadi sedi poleg ko šivam, si ga zelo želi.

hvala!

Kot sem napisala že zgoraj – če misliš, da jo res zanima in da je zelo spretna, ji kupi pravi šivalni stroj, ne igračo. Po mojih izkušnjah so te igrače čisto brez veze, poceni plastična imitacija pravega stroja, s katerimi se ne moreš nič pomagati. Ta tvoj stane celih 70 evrov. Lej tega za 89: http://www.lango.si/Sivalni-stroji/Sivalni—stroji/Sivalni–stroji?pID=7111

Ne poznam firme, ampak

Uuuuu, našla sem vama mašino:

http://si.strima.com/janome-sew-mini-kompakten-sivalni-stroj/item/1002227/

Škoda, da moje potomstvo noče šivat.

HVALA!!! Ti si carica 🙂 mi je prav všeč, pa še cenejši je in bolj punčkast. Tisti ta prvi, ko si poslala pa je mogoče za ko bo večja.

Poročaj, kako se obnese. Že težim svoji hčeri, da bi ji ga kupila za rojstni dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close