Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Drk na plaži

Drk na plaži

Predvsem vprašanje za punce. Kako bi se odzvale v primeru , da bi si ga en mačo tip začel drkati na nudistični plaži?

Jaz bi si to z zanimanjem ogledal. Vedno se da naučiti kaj novega!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Hahaha Paco dej nehi no 😀

Aha, ti veš vse?!?
Učiti,učiti i samo učiti! JB Tito

Hahaha maš prav, vedno se, da kej novega naučiti haha.

raje vsako mimo katere greš prosi, da te ona podela

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

men bi vzburilo 😛 lohk bi se ponudla za pomoc, odvisn kak bi bil tip

men bi vzburilo 😛 lohk bi se ponudla za pomoc, odvisn kak bi bil tip[/quote]
grd kt smrt, puklast, mozolast, nerodeden … ampak s takim kot pol tvoje noge ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nudist, danes sem ti zbrisal dva odgovora. Neprimernega izražanja ne toleriram!!
Tako kot si zastavil in pričakoval, da se bodo vsuli odgovori navdušenih punc, tukaj ne gre!

Če bi bil res fejst in ne bi zgledal totalno iztirjen, bi se mu malo nasmehnila.

No vsaj ena , ki se ne bi zgražala.

odvisno na kateri plaži …

Ko postane vprašanje plaža, smo že v slepi ulici!
Pustimo tisto v Rovinju, ali kje že je.

V mislih so nudistične plaže. Ne mislim urejenih plaž , kjer so obvezne kopalke. Hm, kaj pa hočeš drugega napravit recimo, če se vzburiš ob pogledu na kako popolno telo , ki leži golo nekje ob tebi????

V mislih so nudistične plaže. Ne mislim urejenih plaž , kjer so obvezne kopalke. Hm, kaj pa hočeš drugega napravit recimo, če se vzburiš ob pogledu na kako popolno telo , ki leži golo nekje ob tebi????[/quote]
vležeš se na trebuh, gledaš stran .. potem greš pa v vodo ☺
lahko pa zavidaš kameleonu njegov dolgi jezik ☺

No jaz pa si ga nisem drkal ampak vs as mojo drago kr seksala na plaži.

No zgodba gre takole na kratko;
Bila sva na nudistični plažin in seveda je prišlo tudi dorajca. Ležala sva ob koncu zaliva skrita za skalo. Mimo naju je vodila le stezica, ki pa se je strmo vspenjala. Praktično sva verjela , da sva sama. No in se je začelo , ko se je vsedla name in se z mucko drgnila ob mojega korenjaka, ki je bil iz sekunde v sekundo bol napet. Nakar si ga je vstavila v muco in se v počasnem ritmu dvigovala in spuščala po njemu. Godilo nama je. Nakar zaslišiva glasove v bližini. Ona obmiruje in me začne masirati po prsik kod , da mi nanaša kremo za sončenje. Seveda je imela še vedno mojega v muci. Nakar pride mimo par srednjih let. Verejtno sta opazila, da se med nama nekaj dogaja, zato sta se le nasmehnila in šla naprej, vendar ne daleč stran. Predvsem ženski polovici para ni dalo miru. No moja se je začela zopet zibat po trdem penisu, nakar sem jo začel noro nabijat , do vrhunca. Par , ki je bil v bližini si naju je ogledal do konca in s nasmeškom na obrazu odšel dalje.

Tudi jaz bi si vaju z veseljem ogledal … in šel dalje, ko bi bilo predstave konec…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close