Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubkovalne besede

Ljubkovalne besede

Kakšne ljubkovalne izraze uporabljate pri svojih partnerjih, so to tuji izrazi kot so baby, sweety, sweetheart, honey, darlin’, princess-za žensko, daddy-za tipa, mama-bear, muffin, papa-bear in podobno..Ali bolj uporabljate slovenske besede kot so miška, miško, medo, muca..več jih žal ne vem.

Kako se vam nasplošno zdijo takšni izrazi se vam zdi to lepo v razmerju ali preveč pocukrano?

prasica

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

podganca, kravca, prašička, mortadelca…

No, ne se zafrkavat ljudje, sem postavila resno vprašanje.

lazanja, joškica, komandantka

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

‘O ti papa-bear, a ti lahko tvoja darling za našo princesss kaj speče?’ ‘Seveda, moj muffin.’

hahaha…!!! Sem se nasmejala!

Mucka, miška, medvedek, tigrica…

Problem nastane, ko po nekaj letih te žvalce odrastejo!! 😀

Pile moje…(piščanček)…Kasneje pa…Prokleta kura!!! :-)))

Ko sva se spoznala- pred 20 leti je bil pujsek,zdaj je pa ta žival zrasla in je prasec,ha.

piki & bubi … taka precej uporabljena

Začne se z miško, muco, ribico,
z leti pa živalce malo zrastejo – krava, opica, 🙂

zaaaajček 😀 ostalo so pa izmišljene besede, kot je lubi bubi, luboslav, bubica, lubolinko ipd…

piki, pikec, suiti, ime ljubkovalno, … ko sem vesela, smirjeni žifci

mali (sicer je 30 centi višji od mene, ampak 12 dni mlajši)

Nič od tega, ker mi je patetično in osladno.

Ja moj me zadnje čase kliče mamčka ali mačmam – 🙂 🙂 ker ko je otrok zraven me kliče mami, ko sva sama pa mačka in konec dneva je to ponavadi vse pomešano 🙂 ne sicer zanalašč 🙂

saj, sami srbijanci se tako obkladajo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close