Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Starsi starsem

Starsi starsem

V glavnem ta forum berem, ker imam prevec dela z otroci, psi, gospodinjstvom, starsi itd.. A veliko koristnega izvem, zato sem redno gor.
Bom kratka: po mojem bi nič ne škodilo, malo nadzorovati in ne kar vse takoj spustiti gor- zaradi preglednosti, namreč. Hujšanje (3MD) je po mojem bolj za na motnje prehranjevanja.
Se zgodi, da tri dni ne morem na forum, pa komaj najdem, kje sem že zadnjič končala branje.
No, ni mi do cenzure, ampak “Starši staršem” bi po mojem bilo bolj za probleme okoli vzgoje, otrok in njihovega zdravja, ne pa še vse mogoče druge zadeve.
Všeč mi je, da so tudi pesmice vmes. In kaki recepti za otroške ritke.
Moti pa me razpravljanje o stvareh, ki imajo z otroškimi temami malo opraviti (čeprav se bo hitro kdo našel in oporekal, da se vse v partnerskih odnosih tiče tudi otrok; in to je po mojem sprevrženo).
Ne vem, no … Pravila komuniciranja bi pač morala biti in nekdo, ki bi jih uveljavil. Ne da bi dušil razgibanost debate.
Težko? Nemogoče?

Tudi tebi Srečnga pa zdravga!

Pozdrav!

Na tole stran se prišla ravno z tem namenom, da dam predlog za forum Starši staršem.
Primož, vem, da imaš itak veliko dela z že moderiranimi forumi pa vendar bi bilo super, če bi tudi na tem šlo vse skupaj skozi tvoje roke.
Na forumu sem dosti. Po navadi dajem samo kakšne nasvete, včasih pa tudi ne morem mimo kakšnih debilov, ki odpirajo teme samo z namenom, da bi kritizirali druge. Včasih me kaj popolnoima znervira. Da so lahko takšni primitivci med ljudmi!? No, dobra stran je, da sem to spoznala ravno na tem forumu.
Teme bi resnično morale zajemat le zadeve povezane z otroci, kot je napisala predhodnica, tudi kakšna pesmica ni odveč, ne maram pa, da kdo odpira nov post samo zato, da nekoga okara, kako lahko sprašuje to, kako ono, potem se nekdo spet sprašuje, kdo laže in pretirava…, skratka včasih je obupno stanje na forumu. Potem pa še imej veselje sodelovat, če se vsak, ki ima pet min. časa in nič soli v glavi, obregne vate.
Ni prav!

Lahko kaj storiš?

Lp

Suzana

pa moški lahko pišemo v ta forum?

Bomo upoštevali vaše predloge, drugače pa to ni nič strašnega, če se sem pa tja zgodi kakšna neumnost in kreg, kajti težko je vedno vse tolerirati, imamo službe, svoje probleme in potem nam včasih kaj rpekipi, le kako en bi prišlo do krega, ko pa na tem forumu visi preko 5000 ljudi na dan???

Dokler je to v teh mejah, je še vedno v redu, je pa potrebno vedno slediti in zadevo tudi izboljševati. Zato smo vseh mnenj in pobud veseli in jih bomo upoštevali.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ja seveda lahko tudi moški pišejo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Nisem velikokrat na forumu starši staršem, toda mislim, da so s to dieto začele mamice po porodu. Zakaj ne? Tudi to je problem mamic, ki so starši…forum je pač živa oblika. Če ga stisnemo v popolni kalup, bo po mojem zamrl. Pač preskočiš teme, ki te ne zanimajo.

LP

se strinjam s Tamaro

Tudi jaz se strinjam s Tamaro. Če moramo črtati iz Starši staršem vse, kar se ne tiče konkretno nege in zdravja otrok, potem to ne bo več forum Starši staršem, ampak npr. Nega otroka ali kaj podobnega…

Pripomnila bi samo to, da je pa čista resnica – in mislim, da se boste vsi strinjali – da postaja forum iz dneva v dan bolj nepregleden.
Če dva dni človek nima časa pogledat gor, je popolnoma zgubljen, ker so se vmes zarolale že dve, tri strani. Vsaka tema je na tapeti max. en dan, potem pa adijo mare na drugo stran, kjer je ponavadi nihče več ne povoha, ker seveda ni cajta, folk pa ostaja brez odgovorov.
Po mojem pa rešitev ni v tem, da bi se nekatere malo “oddaljene” teme cenzuriralo, ampak v tem, da bi babnice malo bolj uvidevno in z razmislekom odpirale nove teme, ne pa da prav vsaka tisti hip, ko ji pade na pamet, odpre svojo, pa čeprav je deset postov niže že odprta IDENTIČNA tema!
Skratka, punce bi lahko najprej prečekirale prvo stran in preverile, ali ni morda povsem enaka tema z enakim naslovom že odprta, in se lepo priključile s svojim mnenjem ali pogledom itd…
Tako mislim jaz. Pa vi?

lp,
I.G.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close