Pralno sušilni stroj- da ali ne
No, pa mi povejte…pralni stroj je fertik in gremo jutri po novega. Imela bi tudi sušilca, prostora je bolj malo…lahko bi postavila enega na drugega, razmišljam pa tudi o pralno sušilnem. Kaj pravite, se to splača? Ali je bolje posebej? Pa katero znamko? Beko žal odpade, ker bomo pri M tehniki vzeli zaradi plačila na obroke (drugač ne gre,dolga zgodba).
Svetujte mi prosim! Hvala.
nekaj odgovorov je tukaj.
Jaz tudi odsvetujem nakup kombiniranega.
Mi smo imeli 2 ločena stroja 12 let. Pa se je pokvaril pralni stroj. Sem naštudirala vse kar je na trgu in smo kupili pralno-sušilnega. ODLIČEN je! Peremo in sušimo non-stop, ne le občasno. Pa še na prostoru prihranimo (prej smo imeli pralnega v kopalnici, sušilnega v kuhinji, zdaj je pralno-sušilni v kopalnici) Pere 9 kg perila, posuši 7, v eni rundi lahko pereš in sušiš 7 kg perila. Zdaj ne utegnem napisati kaj več, če te zanima ti napišem zvečer…
pozdravljena
v 30.letih smo zamenjali 3 sušilce,zdaj imamo 4.-ga,kupili smo ga v leclercu,za zelo malo denarja,še v tolarjih,mislim da za današnjih nekje 100e,pa smo zelo zadovoljni!
Je pa znamka Catex.francoski,je tudi na odzračevanje skozi zračnik.Imamo ga postavljenega na pralnem stroju!Pralni stroj imamo nov Elektrolux-ov,je super,zelo lepo pere!lp
Meni pralno sušilni drug na drugemu delujeta grozljivo, sploh če je bolj majhna kopalnica … Jaz bi raje nabavila res dober pralno sušilni aparat. To, da ni posrečena kombinacija, je veljalo nekdaj, zdaj so menda že izumili kaj pametnega (preveri zgoraj omenjenega še na guglu, kaj se kaj pravi o njem).
Naj povem,da ni prav nič grozljivo,ko stoji sušilec na pralnem stroju!
v 30.-fih leti še niti 1x ni padel dol!Se vakumsko prićvrsti!Pa tudi sami imamo malo kopalnico in ravno zaradi tega imamo tako postavitev.Ko enkrat kupiš sušilec in pralni stroj,verjetno ne greš čez 1 teden po novega,ker ti tak ne ustreza,zato dobro razmisli,će boš vzela kombiniranega!lp
Forum je zaprt za komentiranje.