Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober otroški zobozdravnik

Dober otroški zobozdravnik

Prosim, če mi lahko priporočite kakšnega dobrega zobozdravnika v Lj. Do zdaj smo hodili v Babit center. Se da v kratkem času, ne da plačaš 200 evrov, do koga sploh pridet?? Grozno mi je, ker nimam denarja, pri malemu pa sem zagledala na spodnji štirici luknjico…ne bi rada, da se širi, zato bi ga res rabili čim prej. hvala za pomoč

oglasi se mi na mail
martina.trtnik@siol.com

Zakaj otroke voziš k privat zobozdravnikom??? Otroci imajo vendar zastonj oskrbo.

Tako je pri zobarjih tudi pri odraslih. Dokler bodo razpuščeni kot so, bomo vsi plačevali drago, tudi, če si na koncesiji. Časi se v 20, 30, 40 letih niso spremenili in če nisi imel denarja, je tudi otrok z luknjami hodil. Ker je bilo potrebno že takrat čakati.

Je skrajni čas, da se zobarje razkajfa in se jim postavi mejo.

V Ljubljani na Aškerčevi je zobozdravstvo za otroke, tam je več zobozdravnic in si dokaj hitro na vrsti.

Pokliči na stomatološko v Lj, tam rabijo študentje paciente za vaje. SO zelo prijazni, meni in otroku je bilo super. Odvisno, koliko imajo navala, je obdobje, ko prideš na vrsto takoj in obdobje, ko moraš čakat.

A potem so razlike, ko rabiš za stomatološke napotnico zobarja? To je pač nov podatek.Ker na klic nikogar ne jemljejo. Ali bolj obrazloži, da ne boš zavajala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close