Novi Peter Prevc nova čeljust
http://med.over.net/forum5/read.php?151,8663650
Hm, sem ga tudi sama sprva zamenjala za brata Ceneta. Meni je bil že poprej čeden dečko, sedaj pa deluje tako pa mladostniško, kot en mladiček.
Mimogrede: http://www.delo.si/sport/drugi-sporti/peter-prevc-ni-slo-za-lepotno-operacijo.html
Moje mnenje o b…. babah tudi še vedno stoji 🙂
face so tile fantje 🙂 sem vesela zanj, že sliši se, da lažje govori, če pa še bolj simetrično zgleda, pa dodaten bonus 🙂
sicer ne vem, če je šlo kaj za poseg iz njegovega žepa, ampak tudi če je, dobro porabljen denar! tako se porabi nagrade, pa za razna potovanja (kranjec), ne pa za pleh in podobno 🙂
Operacija ni lepotna, pri progeniji (so operirali tudi mene, plača zavarovalnica) gre za funkcijsko napako. Govor se mi je popravil za 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (merjeno pri fonjatrinji). To je rutinska operacija na maksilofacialni kirurgiji (SK), lomijo čeljust, eno ali obe in jo/ju skrajšajo. Nas je dosti operiranih, verjemi. Pri meni je bil težava ugriz in zgornji zobje so se stikali s spodnjimi, zgornji niso mogli čez spodnje.
Operacija ni lepotna, pri progeniji (so operirali tudi mene, plača zavarovalnica) gre za funkcijsko napako. Govor se mi je popravil za 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (merjeno pri fonjatrinji). To je rutinska operacija na maksilofacialni kirurgiji (SK), lomijo čeljust, eno ali obe in jo/ju skrajšajo. Nas je dosti operiranih, verjemi. Pri meni je bil težava ugriz in zgornji zobje so se stikali s spodnjimi, zgornji niso mogli čez spodnje.[/quote]
Meni se zdi lepo ter predvsem korektno, da se človeku tovrstne težave popravijo-odpravijo. Moj komentar se je pravzaprav nanašal na eno izmed tem poprej, kjer so nekateri trdili ter se naslajali, da je mladenič šel pod “kozmetični” nož.
Peter je bil že prej simpatičen- meni je bil zelo všeč. Sedaj je lahko še bolj samozavesten. Tudi jaz sem imela to operacijo. Neprecenljivo, za te vrste posegov, da sploh obstajajo in da se lahko pomaga nam, ki smo se rodili s to hibo. Pohvalno, da trenira na polno, ker jaz sem bila še mesec po operaciji polna mravljincev, takih da boli. Ampak njemu so celo obe čeljusti poravnal. Vsa čast. Fant ima čudovit značaj in pravilno se je odločil. Še malo pa bo kot nov ker verjamem, da ima še kaj težav, ko ne čuti dobro obraza in ti mravljinci…bravo. Bi kar ustavila koga, ko sem videla da ima to in mu povedala, da si lahko operira brezplačno. Zdaj mi ne bo treba skrbeti, vsi so izvedeli, da to obstaja..super.:)
Forum je zaprt za komentiranje.