Čisto gola punca na FB!
Na Facebook strani Gams Club ravno gledam fotografije nekega dogodka za motoriste, ki se je očitno zgodil v nedeljo in skorajda ne morem verjeti. Popolnoma gola mlada punca hodi okrog gostov, jih otipava, jim sedi v naročju, pleše…vse to sredi belega dneva. Moški, ženske, stari, mladi…ne izbira.
Na popek s smetano nariše srček, se vsede nekemu starejšemu možakarju v naročje in ta ji smetano dol liže, ostal ipa gledajo, fotkajo…VSE TO SREDI BELEGA DNE!
Ok, nisem zadrta ali karkoli…samo tole mi je pa res čisto mimo.
Pa kaj to dekle nima mame, očeta, brata, sestre, sorodnikov nasplošno…kaj je ljudem čisto vseeno in je to zdaj kao normalno?
Vse se dogaja na javno odprtem profilu, to lahko vsi vidijo. Grozno.
Sem ženska in me je sram, da so nekatere naše vrste tako brez samospoštovanja kot ta na teh slikah. Za moje pojme ima čistilka, ki čisti stranišča veliko bolj častno delo kot ta, ki pusti da se jo dotikajo pohotni moški vseh sort in si jo ogledujejo iz vseh zornih kotov. Smili mi se punca, enkrat ji bo mogoče žal, mogoče če bo kdaj imela svojo hčerko.
ja in? a si zakaj prikrajšana? kaj pa oktoberfest ko brhke bavarke z bujnim oprjem pir talajo? kaj pa na zdravje (oddaja) joški , seks,…
da analize sploh ne omenjam….
kaj pa potem iščete na takih straneh/zborovanjih/…/
mislim, pri vseh možnih straneh zaidete na tiste z nagimi babami. In celo veste da so ene še bolj pokvarjene. Groza
hehe, ja – saj je znano, da so motoristični shodi terapija za probleme in nadomeščanje primanjkljaja v zakonih. Ker se ti motoristi še hitreje naveličajo en in isti kos mesa v domači splanici gledat ( iz ust enega od motoristov….) Tko da ženske, ki mate doma motoriste in če niste tudi same tako svobodne, pogejlte si, kaj se dogaja in kako si znajo popestrit monotonost ledra in zakovic :DDD
Ampak zdaj je to problem, ker se je začelo v majhni SLoveniji to dogajat, prej pa še ni bilo, ko je bila npr. Avstrija na rednem programu s takimi shodi in šovi 🙂
ja in? a si zakaj prikrajšana? kaj pa oktoberfest ko brhke bavarke z bujnim oprjem pir talajo? kaj pa na zdravje (oddaja) joški , seks,…
da analize sploh ne omenjam….
kaj pa potem iščete na takih straneh/zborovanjih/…/
mislim, pri vseh možnih straneh zaidete na tiste z nagimi babami. In celo veste da so ene še bolj pokvarjene. Groza[/quote]
Niti slučajno nisem rekla, da sem za kaj prikrajšana, pravim le, da to ni nič posebnega…
Pred leti smo šli parkrat na morju na moto zbor na koncert in pred tem so imeli striptiz show, ampak odkrito povedano sem imela vtis, da večina komaj čaka, da končajo in se začne koncert 🙂
http://www.gamsclub.si/#!/page_photo_1366708075
Javno dostopno – klik na galerijo SLIKE, 4 moto piknik…
Ne vem, a staršev te razkrečenke ni nič sram, kaj počne njihova hči, javno v manj kot dvomilijonski državi, kjer se po 30-ih letih skoraj že vsi med seboj poznamo?
Ali pa je to uvoženka iz druge države?
Tukaj je pa seveda čisti dokaz, kakšno moč ima vonj denarja in kaj vse so ženske pripravljene zanj narediti.
kaj pa oni patroni k z rdečo zvezdo patruljirajo po nekih kvazi protestih in podobe pizdariej? Se spomnite zadnjega protesta ko so se nekja z barko gonili, gor jih je blo pa 3/4 takih ki podpora vrnitev v ex sistem? a to vas pa nč ne moti?
naga baba ja, rdeča peterokraka in jugo zastava pa ne?
groza
Zdaj pa ne vem…te moti da se dogaja sredi belega dne, ali imaš težave z goloto? Dekle je bilo verjetno polnoletno, torej polno odgovorno za svoja dejanja. Če je potegnila dober zaslužek in se nihče od prisotnih ni pritoževal, bo za preživet.
Mene veliko bolj moti, da nam kradejo pošteno prislužene peneze, nas gledajo v oči in lažejo, grobo manipulirajo z nami in to vse sredi belega dne, dan za dnem in nas s tem pehajo do skrajnega obupa.
Sandra
Zdaj pa ne vem…te moti da se dogaja sredi belega dne, ali imaš težave z goloto? Dekle je bilo verjetno polnoletno, torej polno odgovorno za svoja dejanja. Če je potegnila dober zaslužek in se nihče od prisotnih ni pritoževal, bo za preživet.
Mene veliko bolj moti, da nam kradejo pošteno prislužene peneze, nas gledajo v oči in lažejo, grobo manipulirajo z nami in to vse sredi belega dne, dan za dnem in nas s tem pehajo do skrajnega obupa.
Sandra
http://www.pet-zvezdic.si[/quote%5D
Čisto iskreno: bi ti bila, če bi bila moški, partner take ženske, ki takole brez oblačil animira po shodih , ki v eni mali Sloveniji to počne za denar? Ajd, razumem, da nisi domačinka, državljanka te države, samo takole pa….
Forum je zaprt za komentiranje.