Moj ljubimec mi je vedno bolj všeč
Sodeluješ pri prevari. Laganju. In se sprašuješ, a delaš škodo oz izjavljaš, da je ne?
Če žena ne ve, je stvar še hujša. Ker enkrat bo zvedela. Naj ti povem, kako hudo je to zvedeti, imam prijateljico na antidepresivih, svet se ji je porušil, in neko temeljno zaupanje v ljudi.Mogoče ima tip otroke. Ne delaš škode? Misliš? Otroc gledajo, kako oče vara mamo, lepa popotnica za življenje.
Če žena ve, se je za vprašat, zakaj se ne loči. Se je tudi za vprašat, zakaj se tip ne loči. Zakaj vsi skupaj ne uredi stvari kot je treba….
Lahko obračamo kakor hočemo, živiš nemoralno življenje. Če v tem najdeš nek užitek, hja, ne vem no,.
Sama sem sicer zelo proti varanju. Ampak počakajte. Menim, da je “težišče” tega problema malce drugje. Kjer je ponudba, je slej kot prej tudi povpraševanje, kajne? Tip se je odločil svojo partnerko varati in jo bo z eno, drugo ali tretjo, mar ne? Mislim, da ni problem avtorica teme, ampak tale moški. Vse ženske, ki si jih bo on “zaželel”, bo težko linčati. Ali se motim?
Ja, ampak še zmeraj je vsaka njegova ljubica posebej zase odgovorna za to, kar počne in koga s tem prizadene.[/quote]
poanta prejšnjega posta je bila čisto drugje.
da si mogoče ona želi daljice, namesto trikotnika, ampak dejstvo pa je, da ima takega tipa, pri katerem to ne bo šlo, ker si bo najbrž vedno iskal kakšno ogljišče izven ustaljenega formata
Ja, ampak še zmeraj je vsaka njegova ljubica posebej zase odgovorna za to, kar počne in koga s tem prizadene.[/quote]
poanta prejšnjega posta je bila čisto drugje.
da si mogoče ona želi daljice, namesto trikotnika, ampak dejstvo pa je, da ima takega tipa, pri katerem to ne bo šlo, ker si bo najbrž vedno iskal kakšno ogljišče izven ustaljenega formata[/quote]
Če bi riba tako mislila, bi tako napisala.
Kolikor ljudi, toliko usod.
Nekdo je napisal : Nič človeškega mi ni tuje.
Dogaja se, vsak dan, zgodi se lahko vsakomur. Ljubice, ljubimci, varanje…
Tudi meni se je, samo se je končalo z razvezo.
So leta minila, bolečina je popustila, pljuvala pa ne bom.
Preveč slabih besed se na koncu lahko samo povrne, tudi tistim, ki se imate za najboljše.
Če bi bili tako dobri, kot mislite, da ste, ne bi uporabljali takih besed.
Vsak je svojega življenja kovač in ljubica je kriva toliko kot on, oziroma je on pravzaprav tisti, ki je v vezi…
Lep dan, hvala za vijolice…
Malo razsvetljenja za “slepe”: v življenju je še kaj drugega kot štedilnik, cunje in otroci. Npr. partner. Poznam en kup zakoncev, ki kao živijo urejeno življenje, ampak…
– ena mu ne zna lepe besede povedat, v družbi ga vedno kritizira
– ena živi za cunje in nakit, partner in položnice pridejo 1x kasneje na vrsto
– ena je pametna za celo bukvo in partnerja vedno zabije
– ena bi komot živela brez seksa
– ena živi za dezifekcijo in teka s cunjo po hiši 24 h/dan
…
In potem se čudite, ko si partner poišče sorodno dušo. Včasih za pogovor, včasih za seks, včasih za pred oltar. Če bi vrgli karte na mizo v štartu, bi bilo kakšno sranje manj.
Avtorica, tudi jaz ti želim lepo pomlad!
Dobro no, jasno je da tole avtorica malo provocira, ve pa skačete v luft in dosegla je točno to, kar je hotela.
Drugače pa ne razumem in nikoli ne bom razumela, kako se vedno vsa krivda vali na “ljubico”. Ona je kriva, ona ne vem kaj, ona je pras…, ona je uničila zakona, ona povzročila trpljenje in depresijo pri ženi itd. Nič ni naredila ona. Če kdo, potem je to tisti, ki vara in ona ne vara nikogar. Ona je v razmerju z njim, z ženo ona nima absolutno nič. Povečini je niti ne pozna, ne ve o njej nič. Nula od razmerja, torej tudi vplivati ne more nanjo. V razmerju z ženo je zgolj mož. In razmerje je obojestransko. In to razmerja bosta reševala ta dva. Pa je hudo ali še bolj hudo. Sem tudi sama dala to čez, da se ne bo katere ruknila v strop.
Bi človek takole pogledal in bi pomislil, da s tem nekako opravičujete lastne partnerje, pa ali za preteklo, sedanje ali morebitno bodoče dejanje nezvestobe. jasno, saj piz…. je ljubica, ona je kriva. On ga je samo vtaknil. Al ste trapaste, res.
Forum je zaprt za komentiranje.