durs neplačani prispevki za PIZ
Pozdravljeni,
prejšni mesec nisem imela dovolj denarja, da bi plačala vse prispevke pravočasno. Mislim, da so to februarski prispevki.
25. 4. 2013 sem jih poravnala le delno – (PIZ + dva mala) Torej DURS-u sem dolgovala še približno 125 EUR za zdravstvene prispevke in preostanek plačala v torek, 9. 3. 2013.
Danes pa na knjigovodski kartici vidim, da že imajo zame pripravljeno izvršbo?
(Stroški prisilne izterjave davkov in prispevkov 25 EUR)
Plačilo z 9.3.2013 tudi še ni beleženo.
Po pošti nisem še ničesar prejela.
Ali modra kdo ve, kako je zdaj z mojim dolgom, ki je že poravnan?
Ali morda DURS umakne izvršbo, če ugotovi, da je dolg poravnan?
Ali ima kdo kake izkušnje s tem?
Najlepša hvala.
Tinka
Lani septembra in oktobra sem imela obakrat 23. v mesecu izvršbo za prispevke, ki bi naj bili plačani do 18. Ne zafrkavam se. Konec oktobra sem s.p. zaprla, ker so me ob živce spravili. Plačevala sem polovične prispevke, torej 145 evrov. Ker sem imela TRR na dveh bankah sem imela z eno izvršbo 75 evrov stroškov (25 stroški izvršbe dursa, 25 na eni banki za poplačilo in toliko na drugi).
Če imaš vse plačano, preden bo sklep odpremljen (poštna štampiljka – ne tvoj prejem) ali na dan odpreme iz DURSa, se izvršba odpravi (izbrišejo stroške).
Če je na dan odpreme sklepa več kot 10 EUR dolga, ti zaračunajo stroške 25 in delno zaustavijo izvršbo (za plačani del).
Pokliči na izterjavo DURS, boš direkt izvedela, kaj je in kaj bo.
prednisone 300mg prednisone 2.5 tablet prednisone generic brand name
https://prednisonet.online 54 prednisone
cheap generic prednisone purchase prednisone no prescription 50 mg prednisone tablet
Forum je zaprt za komentiranje.