Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenska obala – KAM???

Slovenska obala – KAM???

rad bi punco peljal za vikend nekam na obalo, pa sem ostal ko budala ker je v žustreni vse zasedeno – tam sem namreč hotel rezervirat za vikend.
Prosim za kakšno drugo idejo nasvet, kje je vredi pa da ni tak drago, ker Portorož je kar zasoljen baje.

Hvala!!!!!

Simonov zaliv. Hotel Haeletum. Upam da sem napisala prav. Izgovori se Haletum.

Če se želiš izkazat, jo pelji v Portorož.
Če bo znala ceniti, ti ne bo žal.

Če je zaljubljena, jo verjetno ne bo motilo, če je zvezdic pet ali tri blede, no…sodim po sebi, meni je res vseeno ali me dragi pelje v luksuz ali v kamp…
Če že, raje kot Portorož, pokliči v Fieso, mislim, da je hotel Barbara, ma nisem sigurna.
Ali pa Konvent v Ankaranu.

Diskreten, všečen, malce umaknjen prijeten hotel- Oleander v Strunjanu. Vse pohvale. Uživajta.

Meni se zdi Izola lepa; sprehajalne poti, hotel pa v Simonovem zalivu. Odvisno kakšna tipa sta. Meni osebno Portorož niti ni všeč, je preveč pozidano za moj okus.

Lep vikend 🙂

hvala hvala, pa vsi ti nudijo bazen -ker sedaj ko je mraz je fajn da je vse v enem kompleksu, da ne hodiš ven.

HVALA!!!!!!!

V Fiesi je Barbara. Majo super bazen in savno.

LP in uživajta

Če pa hočeš res bazene v Žusterni, ti predlagam hotel Koper, ki spada prav tako pod hotele Term Čateža. Tako je po moje vračunana vstopnina v bazenski kompleks. Preveri.

Simonov zaliv… nikar, če se želita tudi kopati.
Predlagam enega od hotelov v Portorožu… poznam vsaj tri z lepimi bazeni, spomin za imena pa je pri meni bolj slab 🙁

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Meni so zelo všeč Hoteli morje v Portorožu in Hotel Bernardin. Oba imata lepe bazene. V prvem imajo bazen v ne vem katerem nadstropju in lahko, če je lepa noč, skozi steklo na stropu gledaš zvezdice..

Sončkov klub v Luciji. Če plačaš društvu za cerebralno paralizo 1000 sit, ti radio City podari bivanje za drugo osebo. Torej, 3 nočitve z zajtrkom za 7.990,00 Sit za dve osebi v hotelu Lucija, neomejeno kopanje v Metropolu. Poklici TA Sonček in se pozanimaj.

Poglej akcijo v Hotelu BARBARA – Fiesa.

Se vidmo:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close