Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avtomat za kovance v LJ?

Avtomat za kovance v LJ?

Ali morda veste ali je kje v Ljubljani avtomat za kovance?

Taksni kot so v Avstriji, da lahko sam nameces noter ves drobiz, ki ga naprimer otroci prihranijo, v izogib prodajalkam, ki vihajo nosove ob stetju vse te “solate”? 🙂

Hvala,
Tadeja*

Enega sem ze nasla – v Banki Slovenije, med 8. in 12. uro ob delavnikih.

A je se kje morda?

Tadeja*

Ali misliš Tolimate? To so avtomati v okviru Nove Ljubljanske banke. Poglej si na njihovi strani

V kateri banki pa je to, v kateri enoti?
Sem pred kratkim slisala, da ti poberejo za stetje denarja v drobizu 400 SIT – a to naj bi bilo vzgojno? Se potem ne splaca vec imeti sparovckov! A je kje otroku prijazna banka v LJ?

Jaz prvič slišim, da bi ti kaj pobrali. Je pa res, da zmeraj prinesem preštetega, samo vseeno preverijo na licu mesta. Še nikoli niso nič odtegnili.

Mestna hranilnica- Čopova.
Včasih so imeli spodaj , sedaj je pa gor ob šaltarjih – blagajnah. Sam streseš drobiž v škatlo, on ti prešteje, stiska listek in s tem greš na blagajno.
lp lumpa

Za Tolimat potrebujes TOLI racun. Tega pa ne bi samo zaradi kovancev odpirala.

Imam ze vse posortirano, bom stopila kar do Banke Slovenije, kjer streses v avtomat (bojda celo vse v eno kovance kar v eno “odprtino”, niti ne v posamezne cevi kot v Avstriji), presteje, gres na blagajno in dobis bankovce.

(Brez odvecnih pogledov “ja, kaj ste pa prinesli…” in brez jamranja “Ooooo, zdaj bomo pa dolgo steli.” 🙂

Hvala za pomoc,
Tadeja*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close