Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čevlji iz umetnega usnja – kako se obnesejo?

Čevlji iz umetnega usnja – kako se obnesejo?

Kupujem si čevlje za službo, torej bi jih imela na nogah vsaj po osem ur dnevno. Kako se obnesejo čevlji iz umetnega usnja? Je vredno odšteti nekaj več, ker tisti iz pravega so seveda dražji.

Umetno usnje=polivinil!!! Ne dihajo, trdi, odlično gojišče gliv. Polei noro vroči, pozimi noro mrzli.

Za 8 urno nošenje obvezno usnje in kvalitetna izdelava, po možnosti z zračno blazino v podplatu, vsaj jaz zase vem, da imam samo ene noge in temu primerno skrbim zanje.

Že vsaj 20 let ne kupujem usnjenih čevljev, ker se mi nenormalno usmrdijo, čeprav mi noge ne švicajo. Škornje in čevlje imam iz umetnega usnja ali umetnih materialov in sem zadovoljna, noga mi ne švica in ne smrdijo.
Zadnja leta sem postala še celo osveščena in usnje ne kupuejm zaradi mučenja živali. Tudi obesek za ključe ali pašček za uro ne kupim usnjen.

Plastiko sem enkrat kupila in sem mislila, da mi bodo noge odpadle. Zame neugodni. Kot vsa plastika, ob kateri koža ne diha.

bravo zate ampak plastika ubije več živali kot usnje in še mučijo se bolj in dlje kot zaradi usnja.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

V Peku imajo nekatere modele zelo mehke in so umetni, čeprav zgledajo usnjeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close