Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ribe

ribe

Vem, da obstajajo tabletke za akvarijske ribe-hrana,pa me zanima za koliko dni največ se jih dobi?Šli bi radi na 14. dnevni dopust, pa bi bilo fajn, če ne bi bilo treba koga nadlegovat za hranjenje ribic.

Uf, kar pike dobim, ko se spomnim kako so nam lani prodali tableto v obliki ribe, ki naj bi zdržala 14 dni. Po enem tednu so bile ribe čisto shirane, ena je celo poginila, tako, da ti take tablete globoko odvsetujem. To je moja izkušnja.

Mi smo v Mr.Pet-u kupili tisto 14-dnevno, ki izgleda kot en kamen 😉 Ribe so 10 dni zdržale b.p.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ja, točno to tableto sem jaz kupila in pri meni je bilo katastrofalno stanje.

Naša ni bila v obliki ribe, ampak en siv kvader.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Obstajajo tudi avtomatski hranilniki, malo pobrskajte po trgovinah z malimi živalmi.
lp

Avtomatski krmilnik je najboljša rešitev. Vendar ga obvezno priklopi še na zračno črpalko, da se hrana ne bo sprijela zaradi kondenza (vlage), ki je v akvariju.

Črpalko imaš, dokupiš samo kakšen meter cevi in razdelilno pipo za zrak. V specializiranih trgovinah dobiš oboje. Vprašaj in ti bodo razložili.

Tiste tablete so pa tako-tako… Sem jih preiskusila, pa nisem bila preveč zadovoljna. Ko gremo od doma so na vseh akvarijih avtomatski krmilniki, ribe pa site in zadovoljne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close