Mothercare igralnica za rd – zivo obiranje denarja
Ze lani smo bili, placali pac 150€, prinesli par sokov in pic in to je to.
Letos pa ko imajo kafic placas Motherceru 100€, 70€ kaficu, sicer je vkljucena hrana. In sicer majhen kroznik kruha s salamo racunajo 40€, in se podobno. Torto lahko prineses, sicer ti zaracunajo postreznino, postrezti jo moras sam. 1liter soka stane 10€. Halo.
Noben ne pospravlja za za otroci, tezit moras za vodo, ki ti jo zaracunajo, pa da dobis kako kavo. Natakr kar sanja in nic od njega, kaj sele da bi odnesel kak umazan kozarc. Cena pamna koncu cez 200€. Za kozlat. Nas ne vidijo vec!
Sam opozarjam, da vas ne nategnejo, ker men niso povedal, da je treba posebej placati Mothercarju in posebej kavarni.
Res so nesramni. Kako hudča vam ne dajo prostora zastonj, hrano in pijačo za polovično ceno, pospravijo za vami, pa še ritke obrišejo otrokom. Tisti zaposleni tam naj živijo od zraka, davke zanje bo plačevala Tovšakova, ogrevanje in luč pa Papež Frančišek. Še srečni bi morali biti, da vas lahko sploh strežejo.
Mi smo bili v Mothercare lani. Sicer niso imeli bara, ampak cena 150 evrov je vsebovala najem prostora, sok na otroka in darilo za hcerko. Darilo naj bi imelo vrednost 30 evrov, dobila je pa igraco, ki smo jo lahko samo se stran vrgli. Je pa res, da so potem vse pospravili za nami. Glede na ostalo ponudbo v Lj se mi zdi Mothercare, posebej glede na to, kar pravite, da je letos – odiranje!
Gremo drugam!
Mi pa smo letos praznovali roj. dan v igralnici Mothercare in smo bili zelo zadovoljni. Cena je bila 150 eurov ( najem igralnice + hrana) in pod hrano ni samo nekaj kruha obloženega s salamo. Med ponudbo, ki jo imajo smo se odločili za tople sendviče, sadno košarico, grisine s pršutom. Na koncu nam je hrane še ostalo, ker otroci seveda niso imeli časa za hrano, ker je bila igralnica tako atraktivna. Stregla nas je simpatična punca in tudi vse pospravila za nami. Vodo smo imeli ves čas na mizi, pijačo pa smo naročali sproti. Mi bomo verjetno še praznovali pri njih. Aja pa še darilo smo dobil-otroško striženje.
Za vse, ki sodelujete tej debati…
Se strinjam z Bibono. Natanko tako je, kot je napisala.
Najem igralnice je bil včasih 150 eur, vendar si za ta denar dobil samo prostor in nič drugega. Danes je cena enaka, za 150 eur pa dobiš seveda najem prostora ter hrano posem po lastnem izboru, ki je ne glede na število otrok vklučena v to ceno. Hrana je super, prigrizki so odliični, vse je sveže, okusno in lepo pripravljeno. Poleg tega te pogostitev že čaka, ko prideš tja…Absolutno vse pospravijo za tabo, tudi torto narežjo in postrežejo oni. Mi imamo super lepo izkušnjo in sigurno bomo naslednji rojstni dan tudi tam praznovali. Hvalabogu da je zdaj vsaj kavarna, da se človek lahko v miru vsede in kaj popije če se otrok igra.
Najboljše bi bilo, če bi bilo vse zastonj…a ko greste v trgovino vam tudi podarijo nakupljeno blago, vam ga zložijo v vrečko in nesejo do avta? Dajte malo širše razmišljat in spoštujte ljudi, ki se trudijo zato, da je vam in vašim otrokom lepo. Da vam ni treba v nabavo za rojstni dan, da vam ni treba pripravljat in pečt, da vam ni treba steći in predvsem, da vam ni treba na koncu pospravljati kaosa, ki po rojstnem dnevu z otroci vedno ostane.
Kar pa se tiče pregrade in rpogramov – ker je moć obrtnik in velikokrat sodeluje pri popravilih v BTCju iz prve roke vem, da so res tehnične težave pri postavitvi, ki pa jih bodo gotovo odpravili.
Lep dan vsem vam, bodite bolj pozitivno naravnani do stvari in vaš svet bo gotovo takoj lepši:)
Forum je zaprt za komentiranje.