boste še kupovali “slovensko” mleko “Ljubljanskih” mlekarn?
Hrvati niso v EU, zato nimajo enakih standardov in predpisov in prodajo vsako svinjarijo. K nam jo bodo s še večjim veseljem vozili. Saj so ravno pri njih zadnjič izločali neko strupeno mleko. Že bolj zaupam Avstrijcem, ki pakirajo in prodajajo naše slovensko mleko, ne pa nekega poljskega ali madžarskega.
Točno to. Veliko je izdelkov, ki jih ne delajo v Sloveniji (skuta s podloženim sadjem, nekateri jogurti). Mene zanima kvaliteta in cena, da izdelku zaupam. Poreklo me ne moti, sploh ne hrvaško Seveda pa bi za kakšno romunsko zadevo malo oklevala. Ljubljanske mlekarne ne kupujem ,so predragi in nimajo nekih okusnih izdelkov (za moj okus) . Raje grem v Hofer, pa še ceneje je, njihovi jogurti so mi res dobri. Ne vem no, stvar okusa.
Drugače pa so Hrvaški jogurti zelo zelo dobri, Dukat, Vindija. Meni se zdijo boljši od LM.
Pri nas pa vsi pijemo le alpsko mleko 3,5, če kupim kakšno drugo mleko, ga nihče ne pije. Zadnje čase pa odkar so v mercatorjevih letakih občasno kuponi za 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust, vedno kupim plato tega mleka,10 plus 2 gratis, odštelem 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in nas pride liter mleka 63 centov, kar se mi pa ne zdi drago.
Dukat ima odlične jogurte. Jem jih že odkar obstaja ta blagovna znamka (prej je bilo nekaj drugega, pa se zdaj ne spomnim). Že vedno živa in čisto v redu. 🙂 Z “bojkotiranjem” nečesa samo zaradi principa izgubljaš samo ti, ker si ožiš izbiro.
V Hoferju imajo pa jogurte od Ljubljanskih mlekarn, ampak tisti so pa slovenski, ali kako?
Forum je zaprt za komentiranje.