Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek boste še kupovali “slovensko” mleko “Ljubljanskih” mlekarn?

boste še kupovali “slovensko” mleko “Ljubljanskih” mlekarn?

Jaz bom raje pravo slovensko mleko v Hoferju, pa še pol ceneje je.

Jaz pa grem raje na mlekomat…

Jaz grem po slovensko mleko v Hofer.

Ne! Že dolgo bojkotiram vse kar je hrvaškega in to bom počel še naprej!

…bi bojkotirala hrvaško.Ravno tako so ljudje ,kot mi.

Eni se bojite lastne sence….

Že veliko let ne kupujem čobodre, ki jo prodajajo Lj. Mlekarne!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Hrvati niso v EU, zato nimajo enakih standardov in predpisov in prodajo vsako svinjarijo. K nam jo bodo s še večjim veseljem vozili. Saj so ravno pri njih zadnjič izločali neko strupeno mleko. Že bolj zaupam Avstrijcem, ki pakirajo in prodajajo naše slovensko mleko, ne pa nekega poljskega ali madžarskega.

…pa še bo.Kot vem,grejo Hrvati letos v EU.

A mislite,da,če na embalaži piše Ljubljanske mlekarne,da je notri res kaj slovenskega?

Točno to. Veliko je izdelkov, ki jih ne delajo v Sloveniji (skuta s podloženim sadjem, nekateri jogurti). Mene zanima kvaliteta in cena, da izdelku zaupam. Poreklo me ne moti, sploh ne hrvaško Seveda pa bi za kakšno romunsko zadevo malo oklevala. Ljubljanske mlekarne ne kupujem ,so predragi in nimajo nekih okusnih izdelkov (za moj okus) . Raje grem v Hofer, pa še ceneje je, njihovi jogurti so mi res dobri. Ne vem no, stvar okusa.
Drugače pa so Hrvaški jogurti zelo zelo dobri, Dukat, Vindija. Meni se zdijo boljši od LM.

Pri nas pa vsi pijemo le alpsko mleko 3,5, če kupim kakšno drugo mleko, ga nihče ne pije. Zadnje čase pa odkar so v mercatorjevih letakih občasno kuponi za 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust, vedno kupim plato tega mleka,10 plus 2 gratis, odštelem 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in nas pride liter mleka 63 centov, kar se mi pa ne zdi drago.

Planika mleko je super!
Od LM kupujemo skute (za otroke) in sir za mazanje (bivši Tamar).

Dukat ima odlične jogurte. Jem jih že odkar obstaja ta blagovna znamka (prej je bilo nekaj drugega, pa se zdaj ne spomnim). Že vedno živa in čisto v redu. 🙂 Z “bojkotiranjem” nečesa samo zaradi principa izgubljaš samo ti, ker si ožiš izbiro.

V Hoferju imajo pa jogurte od Ljubljanskih mlekarn, ampak tisti so pa slovenski, ali kako?

Na morju kupujem Vindijo, Dukat … doma pa mleko kupujem pri kmetu, če pa ga potrebujem več, pa Celjske ali pa Pomurske mlekarne.

Jaz pa po kravje mleko v Lidl.

Jaz pa najraje kupujem mleko v Tuševih trgovinah in sicer od pomurskih mlekarn imajo in je vsaj zame najboljše mleko.

Ze zdaj kupujem najvec od celjske mlekarne. Meni so super njihovi jogurti, mleko tudi, pa sir Smarski rok. Pa se iz slovenskega mleka delajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close