Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TAMARA VONTA, ali je res?

TAMARA VONTA, ali je res?

da ima dobrega stlista in frizerja. Meni je vsec njen stil. Pa vam?

makaroni redijo,zato so revni debeli.

morda pa ni debela ampak samo noseča?

ja pol je pa že kar nekaj let noseča.

ko je še vodila dnevnik se je začela redit in reče moja frendica,da je vontova visoko noseča.

otroka pa od nikjer

Hvala Bogu, da obstaja Tamara Vonta. Ena armada Slovenk vsak dan lažje živi zaradi tega. Psihoterapevtsko je ob naslednji nacionalni raziskavi sreče za pričakovati, da se bo le ta pri Slovenkah dvignila za nekaj točk. Hvala, Tamara.

Ne, ker je podobna debelim. Nimam pa nič proti njim. Vprašala si, jaz odgovorila.

drugih kosti zadost za obirat? Človek je človek, takšen ali drugačen. Pa kaj, če se je zredila? Zakaj bi morale pa vse bit suhice? Men je ženska simpatična, je takšna ali drugačna.
Glodajte takšne kosti, ki so res potrebne glodanja, druge pustite na miru. Ne vem, kaj je ljudem, da se vpiknejo v vsako stvar, ki jim ni všeč. Glejte, mislite si svoje in zadržite zase. Pa bo volk sit in koza cela.

Ampak, je pa res debela in zanemarjena. Grdo, ni za v parlament.

Ne glodam, le odgovorila sem na to, kar je bilo zastavljeno. Zato razlikuj. Pač mi debelost ni všeč, a moram to zadržati zase? Ti lahko poveš, da naj bom tiho, ker te moti, če mi ni všeč debelost, ti pa lahko vriskaš, da je treba zase zadržati. A ni namen tega, da se razumemo tudi to, da povemo? Ali si ti izmed tistih, ki trpijo v odnosih, in so raje tiho, samo da je mir v bajti? Pač mi debelost ni všeč. Nisem izpostavila tematike. Sem povedala le mnenje, da mi pač debeli niste všeč. Jih pa sprejemam, če ti je kaj v tolažbo. Ne delaj slona, če ni muh.

Ne glodam, le odgovorila sem na to, kar je bilo zastavljeno. Zato razlikuj. Pač mi debelost ni všeč, a moram to zadržati zase? Ti lahko poveš, da naj bom tiho, ker te moti, če mi ni všeč debelost, ti pa lahko vriskaš, da je treba zase zadržati. A ni namen tega, da se razumemo tudi to, da povemo? Ali si ti izmed tistih, ki trpijo v odnosih, in so raje tiho, samo da je mir v bajti? Pač mi debelost ni všeč. Nisem izpostavila tematike. Sem povedala le mnenje, da mi pač debeli niste všeč. Jih pa sprejemam, če ti je kaj v tolažbo. Ne delaj slona, če ni muh.[/quote]

Men pa niso všeč neumne in nestrpne ženske kot si ti! Ne izpostavljam tematike, povem le mnenje, da mi pač neumne kot si ti, niste všeč. Jih pa sprejemam, če ti je kaj v tolažbo.

Ne glodam, le odgovorila sem na to, kar je bilo zastavljeno. Zato razlikuj. Pač mi debelost ni všeč, a moram to zadržati zase? Ti lahko poveš, da naj bom tiho, ker te moti, če mi ni všeč debelost, ti pa lahko vriskaš, da je treba zase zadržati. A ni namen tega, da se razumemo tudi to, da povemo? Ali si ti izmed tistih, ki trpijo v odnosih, in so raje tiho, samo da je mir v bajti? Pač mi debelost ni všeč. Nisem izpostavila tematike. Sem povedala le mnenje, da mi pač debeli niste všeč. Jih pa sprejemam, če ti je kaj v tolažbo. Ne delaj slona, če ni muh.[/quote]

Men pa niso všeč neumne in nestrpne ženske kot si ti! Ne izpostavljam tematike, povem le mnenje, da mi pač neumne kot si ti, niste všeč. Jih pa sprejemam, če ti je kaj v tolažbo.[/quote]

Neumna sem, ker mi debele niso všeč? Saj nisem nikjer napisala, da se z njimi ne družim. Ne razumem, kdo je tu nestrpen. Če boš kdaj prebirala, sem tudi podala kakšne nasvete vam, ki tako vneto hujšate. Zato prosim, ustavi se.
Na ta način svoj odnost pokaži tistemu, ki ti je blizu. Morda bo celo vesel, ker si celo spregovorila. Nimam nič proti debelim, le všeč mi niste kot forma, imam vas pa rada. In če ste zmožni sami kritizirati kot znate, sprejmite tudi sami kritiko. Premisli, kako žaljiva si postala, pa te nisem žalila. Neumna nisem.
Pazi, kako razporejaš svoj prostor obširnosti in kje boš pohvalna. Nisem kriva, če si bolj obilna, zato prosim, da ne žališ, ker to, da ti nekaj ni všeč, še ne pomeni žalitev, kot sem sama povedala. Ni mi všeč vreme, a bo vreme zato streljal strele, ker sem to rekla? Če si inteligentna in sama nisem.

Če sem nestrpna in neumna, ker mi želiš vtepsti neke besede, ki jih uporabljaš v svojem odnostu do ljudi, pozabi. Nikjer nisem nič rekla, le to, da mi pač debelost ni všeč. Kot tebi ni to, kar ti ni. Prosim, če razlikuješ med svojo osebno noto, predno grizeš. Ker če si debela, ne bodi destruktivna, ker si morda ok človek, samo podiraš rekorde z napadi. A bi mi morala biti všeč vizuelno, če si mi morda karakterno? Ne teži v glavnem in si pridobi svojo samozavest in samopodobo.

Razmisli, ker te nisem žalila, nikogar, ko sem povedala, da mi debelost pač ni všeč.

In če je kaj tako všečnega vam, tudi prav, ampak meni čisto nič, ko imam svoje oči tudi zato, da mi povedo, ali mi je kaj všeč ali ne in definitivno mi debelost ni všeč, pa se postavi na glavo ali pa shujšaj, če imaš zaradi tega težave zaradi samozavesti in samopodobe. Ker se nihče ni vtaknil vate, dokler nisi začela sama žaliti.

Men pa niso všeč neumne in nestrpne ženske kot si ti! Ne izpostavljam tematike, povem le mnenje, da mi pač neumne kot si ti, niste všeč. Jih pa sprejemam, če ti je kaj v tolažbo.[/quote]

Neumna sem, ker mi debele niso všeč? Saj nisem nikjer napisala, da se z njimi ne družim. Ne razumem, kdo je tu nestrpen. Če boš kdaj prebirala, sem tudi podala kakšne nasvete vam, ki tako vneto hujšate. Zato prosim, ustavi se.
Na ta način svoj odnost pokaži tistemu, ki ti je blizu. Morda bo celo vesel, ker si celo spregovorila. Nimam nič proti debelim, le všeč mi niste kot forma, imam vas pa rada. In če ste zmožni sami kritizirati kot znate, sprejmite tudi sami kritiko. Premisli, kako žaljiva si postala, pa te nisem žalila. Neumna nisem.
Pazi, kako razporejaš svoj prostor obširnosti in kje boš pohvalna. Nisem kriva, če si bolj obilna, zato prosim, da ne žališ, ker to, da ti nekaj ni všeč, še ne pomeni žalitev, kot sem sama povedala. Ni mi všeč vreme, a bo vreme zato streljal strele, ker sem to rekla? Če si inteligentna in sama nisem.

Če sem nestrpna in neumna, ker mi želiš vtepsti neke besede, ki jih uporabljaš v svojem odnostu do ljudi, pozabi. Nikjer nisem nič rekla, le to, da mi pač debelost ni všeč. Kot tebi ni to, kar ti ni. Prosim, če razlikuješ med svojo osebno noto, predno grizeš. Ker če si debela, ne bodi destruktivna, ker si morda ok človek, samo podiraš rekorde z napadi. A bi mi morala biti všeč vizuelno, če si mi morda karakterno? Ne teži v glavnem in si pridobi svojo samozavest in samopodobo.

Razmisli, ker te nisem žalila, nikogar, ko sem povedala, da mi debelost pač ni všeč.

In če je kaj tako všečnega vam, tudi prav, ampak meni čisto nič, ko imam svoje oči tudi zato, da mi povedo, ali mi je kaj všeč ali ne in definitivno mi debelost ni všeč, pa se postavi na glavo ali pa shujšaj, če imaš zaradi tega težave zaradi samozavesti in samopodobe. Ker se nihče ni vtaknil vate, dokler nisi začela sama žaliti.[/quote]

Dober odgovor. Ampak brez veze. Ne bo razumela:-)

Upam, da Tamara tega ne bere. Kot da ne veste, kako besede bolijo, tudi če so napisane anonimno.

Ni za v parlament? Kaj pa una poslanka od madžarske manjšine, Pozončeva, ki je bila vsa leta v parlamentu, pa je bila še enkrat debelejša od Tamare? Ona je pa lahko bila v parlamantu, pa nikomur ni šla na živce, nikoli nismo debatirali o njeni debelosti. Dajte ljudem mir, naj bodo kakršni hočejo, suhi ali debeli.

Ne vem, kaj se tako obremenjujete z njo? Je pač zavaljena, kot en kit. Pa naj bo, če se rada baše s cukrom, mastjo in ostalo hrano ki redi. Sam je pa res, če bo še dolgo tko nadaljevala kmal več ne bo mogla hodit. Se bo sesedla.

Tamaro srečujem v živo in kamera res doda. Ni suha, daleč od tega, tako kot se spravljate nanjo, pa tudi ne. In ne pozabite, da ima tudi hčerko in družino. Predstavljajte si, da bi o vašem družinskem članu (gotovo imate koga debelega) tako grdo pisali javno. Da vas ni sram. Kit, slon? Kaj pa človek???

Potem naj pa da malo manj vase, pa kaj lepega nase.

Potem naj pa da malo manj vase, pa kaj lepega nase.[/quote]

Kaj boš pa ti naredila, da tvoja duša ne bo tako črna?

Joj, prejoj, vsaka falirana kao psihologinja tukaj prodaja svoja jajca! In ne samo to! Že iz teksta vidi, ali je kdo debel ali suh! Odlično! In tudi vidi, kdo ima samozavest in kakšno samopodobo ima! Ojej, ojej!
Ali ti za tole posebej plačajo ali ti iz srca! Ker če iz srca, potem moraš nemudoma k zdravniku, ker se ti debele, nesamozavestne in z slabo samopodobo prikazujejo kar po forumih. To pa gotovo ni zdravo, še več, je bolno! K dohtarju prec in takoj!

Vsak naj bo tak kot si sam želi, predvsem pa naj ne dela slabo in še manj obsoja druge ljudi !!!

Telesa si ne izberemo sami, dejanja pač.

Nažalost ljudje ob debelosti zmeraj pomislijo da debeli samo jemo in jemo. Nikoli pa ne pomislijo da so lahko vzrok tudi hormonske motnje. Malo si preberite druge forume o tej tematiki potem pa se malo zamislite kako je če človeka žalite brez vsake osnove. Pa lp

Pa še nekaj! Makaroni ne redijo!!

http://www.youtube.com/watch?v=0QNfIBZpRXU

kakšna predrznost in nesramnost, predvidevam da ste vsi tu odrasli in ne morm vrjet kakšne pišete. si predstavljate da to bere njena hčerka?? kako bi se počutile ve/ vi če bi tako govorili o vaših ljubljenih, o vaši MAMI? malo se zamislite…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close