izkušnje z Biostatine forte
Sam sem na priporočilo kardiologinje znižal skupni holesterol s pomočjo biostatinov iz vrednosti skoraj 8 na 6.9… sicer še vedno previsoko vrednost, ampak močno izboljšano. Na farmacevtske statine sem bil alergičen (bolečine v mišicah), druga zdravila (ezetrol) pa mi ni prav nič pomagala.
Morate pa vedeti, da biostatin vsebuje isto učinkovino kot farmacevtski statini, le da raziskave kažejo, da ga pacienti nekoliko bolje prenašajo oz. je manj stranskih učinkov – še vedno pa gre za zdravilo iz skupine statinov, pomešanih z ekstrakti artičoke, ki pa na holesterol najbrž ne vplivajo.
Imate vi ali poznate koga, ki mu je uspelo znižati holesterol z naravnim zdravilom na podlagi artičoke Biostatine forte? Hvala.
[/quote]
Ker sem imel težave z veliko stranskih učinkov raznih tablet, sem se odločil za Biostatin, saj stranskih učinkov proizvajalec ne predvideva.
Že po štirinajstih dneh uporabe Biostatina, so se mi začele bolečine v mišicah enako, kot prej z drugimi tabletami. Ker je to po vsej verjetnosti šele začetek stranskih učinkov, bom z uporabo tega BIO pripravka prenehal, da se ne pojavi še kaj hujšega, kot sem imel z ostalimi tabletami. Rezultatov v labolatoriju nisem prevejal.
Očitno so statini statini, pa naj si bodo bio ali ne.
Bolje z povišanim holesterolom, kot pa z raznimi “zdravili” in stranskimi učinki!
Forum je zaprt za komentiranje.