Ste kdaj seksale z neznancem?
Jaz sem enkrat. Na izletu v tuje mesto sem se ustavila na kavi in se zaklepetala z najlepšim moškim, kar sem jih kdaj spoznala, in…preživela nepozabno popoldne. Nisva si sploh povedala, kako nama je ime. Na koncu sva se vljudno pozdravila in šla vsak na svoj konec. Kdaj pa kdaj pomislim na to pa mi sploh ni nerodno, samo prijetno mi je ob spominu.
Te je zabolelo a ne :))[/quote]
? a meni to? ne, nasmejalo :)[/quote]
Memorieees, in potem take rojevate tudi potomce. Kako pa kaj vest in morala potem kasneje, ko malo dozorite in si kolikor toliko izoblikujete svojo osebnost – se imate potem za dober vzgled svojim otrokom glede na dejanja iz preteklosti – se upate same sebe pred ogledalom to vprašat? A veste, da take genske zapise prenašate na svoje potomce? Jah, sej tebi se pa samo smeje – še sedaj, ko si malo starejša, se ti ob tem samo smeje?
Memorieees, in potem take rojevate tudi potomce. Kako pa kaj vest in morala potem kasneje, ko malo dozorite in si kolikor toliko izoblikujete svojo osebnost – se imate potem za dober vzgled svojim otrokom glede na dejanja iz preteklosti – se upate same sebe pred ogledalom to vprašat? A veste, da take genske zapise prenašate na svoje potomce? Jah, sej tebi se pa samo smeje – še sedaj, ko si malo starejša, se ti ob tem samo smeje?[/quote]
a je že konc maše?
Memorieees, in potem take rojevate tudi potomce. Kako pa kaj vest in morala potem kasneje, ko malo dozorite in si kolikor toliko izoblikujete svojo osebnost – se imate potem za dober vzgled svojim otrokom glede na dejanja iz preteklosti – se upate same sebe pred ogledalom to vprašat? A veste, da take genske zapise prenašate na svoje potomce? Jah, sej tebi se pa samo smeje – še sedaj, ko si malo starejša, se ti ob tem samo smeje?[/quote]
a je že konc maše?[/quote]
Vsak svojo mašo po svoje odbrenka, kajne? 😛
Te je zabolelo a ne :))[/quote]
He he, če te je v resnici nasmejalo, potem to samo dokazuje, da tudi zdaj, po tolikih letih, če vedno nisi prišla k pameti:-)
Moje mnenje pa je, da te je v resnici pošteno zabolelo. Ja, tako pač je, resnica boli. In ženske, ki naredi to kar praviš, da si naredila ti, resnično ni nič prida. Žal!
Ampak ste res tercialke!
Verjamem, da je to lahko zelo lepa izkušnja. Moja je podobna, le da sem ime vedela. Primerilo se je pa 2x. In tudi jaz imam na to zelo lepe spomine. Prav vznemirljive!
Tercialkam pa … drage moje, nosite s seboj kondom, da si boste še ve lahko privoščile kdaj kaj zanimivega. Če se zanašate samo na druge, verjamem, da ste zagrenjene.
Vsak svojo mašo po svoje odbrenka, kajne? :P[/quote]
ne bo držalo, tercialke samo svojo, eno in edino, ki mende obstaja, bog ne daj da se kdo ne obrača po vaših smernicah, je treba takoj pripravit grmado.
Ja, saj, moški imate take cipe radi, seveda za enkratno uporabo, me pa res zanima, če bi tako vzel za ženo??
Ja, saj, moški imate take cipe radi, seveda za enkratno uporabo, me pa res zanima, če bi tako vzel za ženo??[/quote]
vprašanje je zakaj bi sploh jemal katero za ženo?
Vsak svojo mašo po svoje odbrenka, kajne? :P[/quote]
ne bo držalo, tercialke samo svojo, eno in edino, ki mende obstaja, bog ne daj da se kdo ne obrača po vaših smernicah, je treba takoj pripravit grmado.[/quote]
Žal, nisi skontal… BTW , verujem samo v tisto, kar lahko okusim, primem, ovoham, torej občutim na svojih čutilih.
ne bo držalo, tercialke samo svojo, eno in edino, ki mende obstaja, bog ne daj da se kdo ne obrača po vaših smernicah, je treba takoj pripravit grmado.[/quote]
Žal, nisi skontal… BTW , verujem samo v tisto, kar lahko okusim, primem, ovoham, torej občutim na svojih čutilih.[/quote]
pa da, ma nisam ti ja skontao ono zašto ja ne živim u bosnistanu kao ti…
Forum je zaprt za komentiranje.