Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek simbolično darilo sodelavki – nekaj za 5 € kaj?

simbolično darilo sodelavki – nekaj za 5 € kaj?

Ima kdo kakšno idejo za darilo sodelavki, nekaj simboličnega? Čokolade in čokoladne zadeve odpadejo – ker ne mara sladko, rože dobi vedno, zato tudi tega ne bi.

Kaj bi vi radi dobili od kakšnega sodelavca?

Pri meni vedo, da s knjigo ne morejo zgrešit

Žajfo, da bo lažje lezla šefom v r….

če si m ji daj eno klobaso, če pa ž pa kakšno fino žajfo al kaj tazga.

5X po 1€

Kakšen okrasen šal, ki se nosijo tudi samostojno, ali pa kakšne uhane,če ima luknjice…… LP

Na SKRINJICI IDEJ najdeš veliko idej.

Pa še baterijsko svetilko ker v riti je baje tema.

Šilček, da si bo nabrusila komolce, kar ji bo prav prišlo pri odrivanju konkurence pri napredovanjih.

samo ne praholovilca.,
Kaj za porabit, vino, liker (jagermaister), med, orehi, suho sadje (brez konzervansov in dodatkov), kaka posebna sol (cvet piranske soline), steklenička za vodo (ne rabi bit flaška), lahko je Radenska v steklenici, ali kaka druga steklena zadeva., …kakšno posebno pisalo, blok za dnevnik, skodelica za čaj / kavo, poseben čaj (ne filter),……

Kakšen čaj iz čajne hiše pa/ali čajna porcelanasta skodelica s cedilom; okvir za sliko za pisarno, vstopnica za kino, kak svinčnik za ustnice, žepna knjiga, ruta, bandana, kozmetična torbica, ogledalo, etui za očala, ….

Za 5 eur ji lahko kupiš liter najslabše malvazije + darilna vrečka + mini voščilnica.

npr. skodelica za čaj (npr. takšne za rojstni dan ali kak drug poseben dogodek)
npr. rutka
npr. dišeče milo
npr. dišeča svečka

veliko je takšnih stvari, pomembno je da veš, kaj je pravo zanjo (odvisno kaj ima rada, koliko jo poznaš)

Če pije čaj, ji lahko kupiš čajnik in čaj. Lepo in uporabno darilo.

lično zavite oreščke

kakšno lepo blazinico v JSK, z vrtnicami, so lepe in poceni, ali pa kakšni dve skodelici tudi z vrtnicami v Merkatorju jih imajo poceni, sta mi prijatelijice kupile za RD. Je lepo in poceni, tega bo sigurno vesela.

To je sama krama. Iz Jyskja pa še posebej. Raje kupi kaj iz drugih predlogov, tega se pa na daleč izogni.

Ročno narejeno glicerinsko milo, odišavljeno in lepo aranžirano. Cena cca 3-4 EUR, v trgovini Alenka, Hipermarket Šiška.

Ideja je moja, konkretizacija pa tvoja. Pa morda ostane še za šilček.

To je sama krama. Iz Jyskja pa še posebej. Raje kupi kaj iz drugih predlogov, tega se pa na daleč izogni.[/quote]
lahko pa kupi tudi kaj v trgovini Gion, tam imajo lepe stvari za romantične duše, tam ni krame.

Zakaj ne zbere 10 sodelavk 5 eur, pa ji kupite kaj bolj konkretnega, kot te male bedarije (več ali manj), ki pogosto zaidejo v prvi smetnjak ali se reciklirajo….

Lepo pošteno je vprašate kaj bi mela, zberete denar in ji točno to kupite, lahko vprašate tudi po ovinkih, moža, partnerja, starše, kaj bi imela, tako bo vesela ona, ve pa tudi………

Sam moža ne vprašat, ker on bi zihr pir al pa vin reku.

Krasen, velik ananas pa malo oreščkov poleg!

Jaz sem vedno ful vesela kopalnih sumecih krogel, pa kakega etericnge olja. Ampak to zato, ker to pac uorabljam. Tista ideja o “kaj za pojest” mi je bila najbooj vsec.

moja soseda dela iz gline in sem nonstop tam kupovala za bivših 600 tolarjev glineno vrtnico, bila je na pravem steblu, cvet je bil iz gline…

čudovito, večno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close