Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katero vzmetnico kupiti ?

katero vzmetnico kupiti ?

Rada bi iz vaših izkušenj izvedela kako ste se odločili za nakup vzmetnice.
Katero kupiti ? Koliko plačati zanjo ?
Kako se vam obnesejeo?
Ali ste se prav odločili ali bi zdaj po določenem času spanja na njih kupili kako drugo ?

Ali je kdo kupil vzmetnico ( katero ) v JYSK-u ? Ali so to v redu vzmetnice ?

Hvala za pomoč !

Super vprašanje. Upam, da bodo tudi super odgovori, ker se tudi pri nas odločamo o nakupu vzmetnic.

Jaz sem hčeri kupila vzmetnico 140cm iz JYSKa, tisto spominsko peno, z antialergijsko prevleko na zadrgo. Noro dobra je, se vsi kregamo kdo bi tam spal, častna!! Bi jo še sebi, pa žal ni denarja. Imam pa jaz neko ortopedsko, Lesnina ortopedic neki takega, enkrat dražjo, pa je totaln drek, zjutraj me vse boli.

Sem šla na spletno stran, pa ne najdem, katera je prava, vem da je Wellpur. Trenutno so ful akcije, poglej.
Pojdi v Jysk in se mal ulezi, boš takoj našla kaj pametnega 🙂

Jogi dinamic se mi zdi. Skratka jogi, cene se ne spomnim, kar draga, to vem. Super spanje. Na misel mi ni, da bi kakšno iz lateksa. Meni je to, da se ne zrači, za popenit, że sama misel

Oče in mama sta kupila lansko leto vzmetnico v Jysk-u in po cca 6 mesecih je nastala v vzmetnici luknja. S tisto garancijo 25 let sta se lahko pod nosom obrisala. Bili so zelo nesramni, trgovka je rekla da oni niso pristojni za reklamacije, od oddelka za reklamacije pa sta dobila odgovor, da je garancija žal v primeru, da se je vzmetnica posedla ne velja, če ni počila vzmet. Je treba poiskati drobni tisk.

Garancija na vzmetnice z vzmetmi pokriva napake nastale v proizvodnji in v materialu vzmeti.

Nikdar več v Jysk.

Treba je upoštevat tudi svojo xxl telesno težo, a sta pozabila?

Imam super drago ortopedsko vzmetnico pa komaj vstanem (kljub rednemu gibanju in normalni telesni teži in mladosti). En otrok ima dormeo super. Drug otrok ima vzmetnico iz hoferja in zame osebno najbol super – mislili smo da bo ta iz hoferja le začasna do nakupa druge opreme, kak mesec, vednar je res najtabolša, Će otroka ni doma zagotovo smuknem v njegovo posteljo, se vsaj naspim in nič me ne boli.

Kaj pa tiste iz Ikee?

Mi so jeseni nabavili dormeo (sama sem bila sicer malo skeptična), pa ni v redu. Se ne zrači, čeprav so spodaj njihove letvice, ko preoblačim posteljo, ležišče obračam, da se prezrači spodnja stran… Prej smo imeli navadne vzmetnice, položene na iverko, pa ni bilo nikol nobene vlage spodaj.
Za spat mi je dormeo sicer ok, samo tole z zračenjem mi gre na živce…
Is Ikee znajo bit po moje čisto v redu. Pač se je treba gor uležt in malo sprobat.

ja, Dormeo rad splesni, kljub letvicam pod ležiščem in zračenju. Meni so sicer brez problema upoštevali reklamacijo, vendar se vedno po malem bojim, da se ne ponovi, ne ljubi se mi vsaki dve leti ukvarjati z novo reklamacijo, pa stalno me skrbi tole…

Daj malo na google dobra vzmetnica, dobro ležišče ali kaj temu podobnega. Išči tudi na tem forumu, vsake toliko je kakšna debata.

Jaz sem kupovala pred mesecem dni in sem se prvo odločila za vzmetnico, torej nobenega lateksa ali pene v osnovi. Tako se izbira kar zmanjša:) Potem pa znotraj 5 ponudnikov iskala in poskušala najboljšo.

Če iščeš peno oziroma lateks, pa ne morem pomagati:)

Ikea ima slabe vzmetnice/jogije, tudi Jysk ni ne vem kaj, treba je upoštevati vašo težo, za 150 kg osebo spominska pena ne bo dobra, ker se bo vsedla in reklamacij na to ni nikjer, pač amortizacija.
Premislite kakšno vzemtnico/jogi kupujete ker to je dober vložek, na njej spite celo noč, bolje imeti boljši jogi kot pa lepo posteljo, od postelje nimate nič, glavni je vedno jogi in letvice, ne kupujte slabe robe….
Ko kupite avto, telefon ali televizijo….imamo vsi denar, pri jogiju pa vsi šparamo, a je daleč bolj pomemben kot si vsi mislite, tako da roko na srce vzemite si čas in preglejte vse ponudbnike in primerjajte med seboj kaj vam najbolj odgovarja, ne glejte na ceno, ker se vam bo obrestovalo.
Od jogija je odvisen vaš dan, noč, zdravje, splošno počutje….raje dober jogi kot dobra TV.

Se podpišem pod zadnji post. Takoj pozabi na vsa penasta in latex ležišča. Najboljše je vzmeteno ležišče, ki zaradi zračnosti sigurno ne bo plesnelo kot latex ali pena. Mi smo kupili tega in nam ni žal, res pa je da niso bila ravno poceni. Od kar jih imamo, drugje težko spim (na dopustu).

se opravičujem,
tega sem mislila http://www.spalnistudio.si/products.php?id_product=9.
Je pa res kot je ena zgoraj napisala, raje dober jogi kot karkoli drugega v domu, saj ga uporabljamo največ.

Imamo žepkaste vzmeti in smo res zadovoljni. Tudi jaz mislom, da za malo denarja dobiš malo muzike.

Živi in pusti živeti

kupila hespo, žepkaste vzmeti.

Pred tem imela peno – sprva spala kot dojenček, a se je hitro, po cca 2 leih sesedla na sredini. Nikdar več lateks/pena ipd. Samo še vzmeti.

jst mam GOLD LINE od meblo Jogi mal več kot leto dni 160cmx200cm kupu v harvey normanu bla je mal čez 500 evrov ampak vrhunska mi ni žou k sm dal tolk,je pa tisti jogi ki je višji od drugih tm 30 cm. . .

Jaz sem kupila vzmetnico Serta v HN, 140-200 cm, žepkaste vzmeti, cca. 700 eur. Visoka 25 cm. Zelo dobra vzmetnica, LP.

Vodno

Imamo ležišče znamke Lagea. Močno odsvetujem!!

Tukaj sem kupil ležišče https://www.svetpohistva.si/trgovina/vzmetnice_lezisca/neolux/2014.html#.WaaJQCirSUk
z kokosom. Je asimetrično. Ena stran trda, druga pa srednja.

S partnerjem sva dolga leta spala na jyskovih gold s25 sedaj pa spima na teh švicarskih (Monch) https://swissbed.si/vzmetnica-160-x-200/  in sva še bolj zadovoljna kot prej… baje da se te z vzmetmi s časom ne tako obrabijo in trajajo veliko dlje… bomo videli. Pena se nam je po nekaj letih kar vdrla…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close