Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Reklame za starševski čvek

Reklame za starševski čvek

Zakaj so na prvi strani MON reklame za starševski čvek – zgoraj ena, desno ena,… Ali je res ta starševski čvek najpomembnejši del MON-a? Sem doslej mislila, da so zdravstvene posvetovalnice najpomembnejše, zdaj pa vidim, da je to v resnici starševski čvek!!!

pravilno razmišljaš, samo najdi si bedaka, ki bo zastonj delal

Samo zanima me, kako na podlagi teh čvekov tukaj dobiva MON denar? Saj bi razumela, če bi tukaj na starševskem čveku kaj prodajali ali pa, če bi bil starševski čvek plačljiv, pa se nič ne prodaja, razen megle, prav tako pa tudi ni plačljiv ta starševski čvek, tako da MON od njega nima nič. Ali pa se morda motim?

se motiš

največ reklam je na starševskem čveku, ker je tu največ obiska in posledično seveda lahko s čvekom tudi toliko zaslužijo, da financirajo delovanje zdravstvenih posvetovalnic.

Aha, zdaj razumem. Na prvi strani je reklama za starševski čvek, ker je na starševskem čveku toliko reklam, s pomočjo katerih potem MON služi. Hvala za pojasnilo.

vse tiste sličice/gumbi za starševski čvek na prvi strani so zato da eni lažje pridejo do sem,k er drugače ga ne bi našli 😀 vsaj men se tko zdi

no jaz sem v Safariju, nimam na celem MONu ene same reklame 🙂 čisti užitek

Tudi jaz isto brez vseh reklam, ampak Firefox + AdblockPlus 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close