Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dober vzglavnik

dober vzglavnik

Pozdravljeni, prosim za vaše predloge za dober vzglavnik. Sem jih zamenjala že kar nekaj, zadnja leta imam takšnega s pirinimi oluški, a mi očitno več ne ustreza. No, mogoče ga je treba le dopolniti:)

V glavnem, če bi kupovala novega, me zanima, kakšne so vaše izkušnje in kaj priporočate. Ne želim prenizkega, in ne tudi previsokega:) Ne kakšnih umetnih materialov ala spominska pena….

Poskusi vzglavnik iz puha, lahko je malo perja vmes. V Ljubljani jih imajo po ugodni ceni pod Trgovino Emporium. Če imaš rada višje vzglavje boš mogoče ptrebovala 2.

Po množici raznoraznih vzglavnikov, od pire, do ne vem vse kakšnih ortopedskih … sem pristala pri navadni pernici, imam sicer kad dve pod glavao, a od takrat je mir, spim, polomljena tudi nisem več.

Meni pa tale odgovarja http://www.spalnistudio.si/products.php?id_product=39. Ravnoprav mehek, vrat me ne boli več. Vzglavnik iz puha mi je sicer bil ok, samo sem ga stalno “boksala” skupaj.

Odvisno, kakšen vzglavnik potrebuješ oziroma zakaj ti ta, ki ga imaš, ne ustreza več.
Jaz sem celo življenje (kakih 40 let) spala na takih iz perja. Potem so se pojavila malce obrabljena vratna vretenca, perje ni več dovolj podpiralo vratu, se je pa odlično izkazal vzglavnik Hitex, tak s “hribčkom” za podporo vratu. Res ni bil najcenejši ampak vreden vsakega evra. Ga imam že kar nekaj let in imam kar malo težav s spanjem v kakšnem hotelu, ko sem brez moje blazine 😉

po dolgih letih iskanja pravega položaja spanja in vzglavnika (imam 50 let) mi zdaj ustreza DORMEO memosan silver (anatomski)
edino pri tem vzglavniku me ne boli vrat.

http://www.dormeo.net/vzglavniki/vzglavnik_memosan_silver_ion.html#desc1

Imam tudi pirinega, mi odgovarja (vsako leto ga moraš dopolnit oz. menjat vsebino) prej dormeo, ki mi je bil previsok, ko sem polovico polnila vzela ven pa nima več oblike, skratka isti drek, kot vzmetnica – tudi to bom zabrisala vsak čas ven . . . dormeo je res en pofl . . .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close