Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dober zdravnik za šolske otroke maribor

dober zdravnik za šolske otroke maribor

Lepo pozdravljeni!

Naš otrok je postal šolar, zato moramo zamenjati dosedanjo pediatrinjo, s katero smo bili zelo zadovoljni. Zanimajo me vaše izkušnje z dobrimi zdravniki v Mariboru, ki dajo kaj tudi na alternativno zdravljenje in ne predpisujejo takoj antibiotikov.
Najlepša hvala že vnaprej za odgovore!

Dr. Leon Radolli, krasen zdravnik. Zelo priporočam. Sicer dela v Hočah, a če želiš dobrega zdravnika za svojega otroka, ne bo predaleč.

Vošnjakova, dr. Mojca Ivankovič – mislim, da se tako piše ….sem že slišala nekaj pohval.

Se strinjam, dr. Radolli je super. Imam oba otroka pri njem.

O, hvala za odgovore, v Hoče mi ni predaleč, smo v Razvanju doma! Še enkrat hvala!!!

Zakaj pa bi sploh menjala pediatra (glede na to, da ste zadovoljni)? Otrok lahko ob vstopu v šolo obdrži svojega pediatra, dobi pa še šolskega zdravnika, pri katerem opravlja sistematske preglede.

Vsaj tako se meni razložili. Pediatrinja je ostala ista, šolske zdravnice pa si itak ne moreš izbirati.

Pozdravljeni tudi mene zanima dober šolski dr. v Mariboru.Saj sin ob vstopu v drugi razred potrebuje šolskega dr. Tudi mi smo zelo zadovoljni z svojo pediatrinjo ampak ker ima gnečo bomo mogli k šolskem dr..Zanima me predvsem dober diagnostik

Pozdravljeni,

obujam tole temo. Za naša otroka moramo v Mariboru izbrati šolskega zdravnika. Po podatkih na spletni strani zdravstvenega doma so proste naslednje zdravnice: Milica Trstenjak Teohareva, Maja Kovač, Tatjana Krajnik, Špela Žnidaršič Reljič, Katarina Muhič in Ksenija Goste. Ima kdo izkušnje s katero od njih? Mogoče priporočate koga drugega? Vsakega nasveta bomo veseli!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close