Mož je mojemu mačku postrigel brke
Pozdravljeni, že pred kakim mesecem sem pisala kako je moj mož zbrcal mojega muca ikija. No drugi dan smo ga le našli pri drugi hiši v istem kraju. K sreči je bil nepoškodovan, a zelo prestrašen. Moža se je še dolgo po tistem bal, včeraj pa mu je postrigel vse brke. Čeprav mi je obljubil da ga ne bo več štrapciral.
Maček malo čudno hodi, se opoteka in ima težave z orientacijo. Kaj naj storim ali mora k veterinarju, mu bodo brki hitro zrasli nazaj?
Če mu bodo brki zrasli in kako hitro, vprašaj veterinarja. Sicer pa brki mačku služijo za orientacijo pri gibanju in tole spada že v rubriko mučenje živali in je zrelo za prijavo na društvo, ki take stvari rešuje. Ne vem, se hecaš in nas dražiš ali se to pri vas res dogaja, ker če se potem nekaj ukreni, da rešiš mačka, ne vem, kako lahko tole gledaš in prenašaš. Dvomim, da je lahko nekdo tako zloben samo do živali, taki ljudje ne morejo biti kaj prida niti do ljudi niti do soljudi.
Tvoj mož se pogosto znaša nad šibkimi?
Muc bo imel nekaj časa težave, ampak brki bodo zrasli. Samo zdaj pazite, da se revežu kaj ne zgodi. Najbolje, da ga imate ves čas notri, da se mu zunaj kaj ne zgodi. Aja, ne ne bo šlo, notri je nasilni mož, ki muči šibkejše od sebe.
Mogoče bo mucku veliko bolje, če ga oddate dobrim ljudem, ki ga ne bodo mučili. Ali pa moža sterat od hiše. Kdor je nasilen od šibkejših, sigurno ni kaj prida.
Se popolnoma strinjam. Zate mi je vseeno, živi pač s keretenom, kakršen je tale tvoj idiot in upaj, da te ne bo enkrat tako premlatil, kot je mačka.
Tega mucka pa daj v mačjo hišo, da bodo poskrbeli zanj in bo dobil dobro družino, ker pri vama bo slej ko prej umrl od moževe roke.
Vsaj njega reši, če ti je že zase vseeno.
Pozorno si preberi odgovore, ki si jih dobila v svoji prvi temi. Način razmišljanja in delovanja spominja na ženske, ki se jim dogajajo Fritzli in podobne patologije, a tega ne opazijo. Dejansko ne opazijo, ne zmorejo sešteti 1 + 1, ker jim to preprečuje blokada. Ženska sluti, da nekaj ni ok, a se izgublja v nebistvenih podrobnostih (preusmeritev pozornosti od ogrožujočega bistva – npr. mačkovi brki). Bistva “ne opazi”, ker če bi ga, bi sledil šok, ki bi krepko zamajal njeno notranje ravnovesje. Njena podzavest jo z blokado (obr. meh.) brani pred tem.
Če tema ni provokacija (kar bi tudi bilo možno), ti svetujem strokovno pomoč (zase, ne za moža in mačka), da dobiš drugačen uvid. To si dolžna že zaradi otrok, ki odraščajo v okolju (prisotno, a ne direktno izraženo nasilje ob zanikujočem drugemu polu), iz kakršnega je kasneje izšla marsikašna deviantna osebnost.
Groza. Kako lahko dopuščaš, da nekdo tako grdo ravna s tabo? Tvoj mož zelo grdo ravna s tabo in je psihopat. razumeš? čas je, da ga zapustiš. Mucka reši, dokler ga ne ubije. Prav si slišala. Ta človek muči tebe, preko mačka. Ti je sedaj jasno???
In kaj bo, ko ne bo mačka? Ko ga bo ubil? Na koga se bo potem spravil? Nate? mati moja.
SLEPA, NAIVNA KURA SI.
kaj te je potrebno prav brcnit v tazadnjo, da nekaj doumeš? TI DOPUŠČAŠ NASILJE NAD ŽIVALJO IN NAD SABO.
Veš kako sem jezna nate? Veš kako???
Preteklih komentarjev nisem brala…
imela sem psa. Potem sem imela fanta, ki je kmalu postal mož. Enkrat mu je pes dvignil pokrov in ga je na grdo zbrcal. Mene pa postavil pred dejstvo on ali pes. Psa še imam, mož je pa bivši!
Ne nora ljubiteljica psov ampak nekje v podzavesti sem imela kaj če bo isto z otrokom, ki sva ga v bližnji prihodnosti načrtovala… kaj če mu jaz enkrat dvignem pokrov… samo adijo z takimi prikritimi psihopati.
Forum je zaprt za komentiranje.