Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tržni inšpektorat

tržni inšpektorat

A je kdo od vas že izpolnil in poslal obrazec na spletni strani tržnega inšpektorata za prijavo kakšnega podjetja zaradi neupoštevanja garancijskega roka za kupljeno blago, ki ste ga reklamirali? Koliko časa je trajalo, da ste dobili odgovor od tržnega inšpektorata?

Ja , jaz……poklicali so nas pa približno čez en mesec…..Baje zato, ker je podjetje, ki smo ga prijavili, iz Maribora, jaz pa sem ga prijavila v Ljubljani (prijavo na netu baje dobijo v Ljubljani), in se z mariborskim inšpektoratom niso mogli zmeniti, kdo bo prijavo obravnaval..
So se nam pa za omenjeno nevšečnost lepo opravičili.

lp.t.

Za kateri proizvod ste prijavili reklamacijo in ali so vam reklamacijo rešili (ste dobili nov izdelek, ste dobili denar ipd.)?

Šlo je za storitev-konkretno za montažo plinske peči za ogrevanje. Nismo hoteli denarja, samo dokončno oz.kvalitetno opravljeno storitev. Recimo, da je bila prijava uspešna…

Tudi jaz sem prijavila preko njihove spletne strani, šlo pa je ravno tako za podjetje s sedežem v MB. Pisni odgovor sem dobila v cca 10 dneh – iz odgovora sem videla, da so nadzor opravili že naslednji dan po prijavi.

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close