Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bunda za močnejše

Bunda za močnejše

Pozdravljeni,

včeraj sem bila na razprodaji in se domov vrnila zelo žalostna.
Sem malo močnejše postave in nujno potrebujem bundo za smučanje in smučarske hlače.
V vseh trgovinah (Intersport, Hervis, Sport direct) ženska oblačila samo do številke 42, vse ostalo moška roba.

Kje vse močnejše ženske kupite opremo za smučanje? Nujno potrebujem kakšno dobro idejo in kakšen nasvet.

Hvala in lep dan vsem skupaj.

Sabina

Jaz osebno v Adlerju v Villachu. Rabim št. 52/54 in jih drugje ni za dobit, no, vsaj meni ni uspelo.

In kaj manjka moski bundi in hlacam?

Kupiš moško, pa je 🙂
Po navadi so hlače in rokavi najbrž predolgi, pa daš skrajšat kakšni dobri šivilji.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Močnejše ženske smo ravno v bokih širše, moški modeli pa tam najožji.
Če oblečeš večjo moško številko, ti je v ramenih veliko prevelika, v bokih pa še vedno preozka.
V tem je srž problema, zakaj močnejša ženska ni zadovoljna z moškim modelom oblačil.
Dolžina rokavov in hlač je najmanjši problem.

Najprej na dieto in kile dol spravit, potem pa na smučanje. Kako ti ni nerodno tako zašpehana sploh iskat smučarsko opremo. Najreje bi prepovedala delat številke 52/54 za ženske, to je moška številka.

JAz bi prepovedala poniglavce kot si ti, pa jih ne morem 🙂 Kako se znebiš špehhhha drugače, kot z gibanjem?? Kljub mojemu šprehu verjetno pregonim in premigam več kot ti, zato rabim tudi ustrezno opremo.

JAz bi prepovedala poniglavce kot si ti, pa jih ne morem 🙂 Kako se znebiš špehhhha drugače, kot z gibanjem?? Kljub mojemu šprehu verjetno pregonim in premigam več kot ti, zato rabim tudi ustrezno opremo.[/quote]

Kljub mojim kilam verjetno veliko bolje izgledam, ker sem zadovoljna in nasmejana smučarka. Povrh vsega pa še odlično smučam. In ne misli, da ste suhice, ki se lomite na smučkah v najboljših in najdražjih bundah videti simpatične.
Lansko leto sem se od srca nasmejala smučarki, ki je bila oblečena po zadnji modi, smučke da dol padeš, vse v stilu – črno bela kombinacija – pol je pa v Kranjski na Mojci padla iz vlečnice in zaključila s smučanjem.

In tudi jaz kljub mojemu špehu in kilam naredim zelo veliko kilometrov na smučah in v supergih, ampak imam zato še vedno kakšno kilo več, pa mi ni žal.

Sabinca

Glede na svoje kile in posledično večjo velikost, ne moreš bit Sabinca, ampak kvečjemu Debela deklica… Kakšno kondicijo neki, vsi debeli ste zavaljene lenobe. Takoj na dieto in nekaj za zdravje naredit.

daj anoreksična nedojebana baba zapri goflo

daj anoreksična nedojebana baba zapri goflo[/quote]

Tipičen primer, da so zavaljeni, leni in še zelooo nekulturni… pač so obremenjeni s svojo odvečno težo. Bo treba shujšat.
Prav tako imajo o sebi popačeno podobo, da so to veseli, nasmejani ljudje. Seveda so, vendar malce opazujte, le takrat, ko so pred polnim krožnikom.

Tipičen primer, da so zavaljeni, leni in še zelooo nekulturni… pač so obremenjeni s svojo odvečno težo. Bo treba shujšat.
Prav tako imajo o sebi popačeno podobo, da so to veseli, nasmejani ljudje. Seveda so, vendar malce opazujte, le takrat, ko so pred polnim krožnikom.[/quote]
A si komentar pisala na svoj post? ker kakorkoli si že lepa in fit, si nekulturna do amena. in ti postavca nič na pomaga.

Čez mejo dobrega okusa – mislim na komentar od špehhh-ice. Vsak je kakršen je, kaj pa če ima Sabinca 1,90? Je še vedno št. 52 preveč za tako babnco?? Najprej pa bi bilo dobro da se zagledaš vase in ugotoviš kje je šlo narobe pri tebi, da se čutiš poklicana žalit vse po vrsti in jih zmerjati.

Hm, to je pa logično, ja. Pa še na prsi sem pozabila.
Adler se zdi dober nasvet, imajo precej tudi oblačil za zimske športe, pa še znižanje je trenutno.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Tale ki ti je to pisala ,da bi prepovedala delat bunde 52 zame in še za koga ziher nima vse pošlihtano pod streho,če ne ne bi tako blatila močnejše,ki so včasih veliko bolj gibčni kot suhi !

Odgovor na objavo uporabnika
špehhh, 10.01.2013 ob 10:52

Najprej na dieto in kile dol spravit, potem pa na smučanje. Kako ti ni nerodno tako zašpehana sploh iskat smučarsko opremo. Najreje bi prepovedala delat številke 52/54 za ženske, to je moška številka.

Žal nismo vsi po suhi, včasih tudi zaradi bolezni ne, tako da takole pisanje ni najlepše.

Odgovor na objavo uporabnika
pametna, 20.02.2015 ob 19:45

Tale ki ti je to pisala ,da bi prepovedala delat bunde 52 zame in še za koga ziher nima vse pošlihtano pod streho,če ne ne bi tako blatila močnejše,ki so včasih veliko bolj gibčni kot suhi !

Sem nosila 52, sori, ampak s temi kilami nisi gibcen, pa sem visoka 180,si ne predstavljam ovprecno visoke zenske v st 52 in se gibcna!

Zdaj nosim 38, razlika v gibcnosti je taka, da se ne da opisat z besedami!

Kako si lahko gibcen, ko nosis 40kg viska?

Daj si 40kg ruzak na ramena in poskusi!

Poglej v Kiku. Nekoč je blo ohooho številk na razpolago, kako je zdaj, ne vem.

Bo treba poguglat, pa vso srečo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close