Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prerijski pes..

prerijski pes..

Lp.řada bi imělá prerijskega psa.in mě zanima če kje v sloveniji opsat kje kakšen rejec op naročilu preko zoo iz mb evropark so mi řekli dá imajo samca za 333 eu kar je dosti preveč .

Na zdravje!

v lj ga ima zootik za nekaj manj kot 500E 🙂

Prerijski psi živijo v skupinah in ne posamično. Če ti je kot žival zanimiv, potem verjezno tudi veš, v kakšnih pogojih oz. okolju živijo. A ti bi ga imela pa v dnevni sobi, al kako?

To se ti zdi visoka cena? Prerijski psi postanejo samostojni šele po 15 mesecih, tako da ta cena sploh ni tako visoka.

Hej, Karmitaokoko, ni se treba razburjat. Sama imam doma 2 prerijska psa Thomasa in Viljama. (Tomija in Vilija)

Thomas se najraje od vsega zavija v brisače, Vili pa najraje koplje. Stara sta 2 leti in pol, sta bratca.

Saj se ne razburjam. In Zalči, samo toliko da veš, da nisi edina ki ima prerijskega psa doma.
Tudi jaz ga imam, Stara je 4 leta, ime ji je Afrodita.
To so res zelo prijazne živalce, ki pa nikakor niso primerne za v stanovanje.

Veš, Karmitaokoko sploh nisem mislila, da sem edina na tem forumu, ki ima prerijskega psa. Preden sem se vključila v tale čvek, si očitno mislila, da si ti edina. PA NISI!!!

Mislim, kaj je narobe s teboj???? Jaz vem da ima na 1.000 ljudi po celem svetu prerijske pse, ti pa očitno tega NE VEŠ!!!

Jaz to apsolutno vem, tebi pa očitno ni sto procentno jasno. Pa prosim, ohrani mirno kri.

Kaj je z menoj? Zakaj?
A veš, koliko ljudi ima marsikatero žival doma, pa to ne pomeni, da je zanjo optimalno poskrbljeno?
In za prerijskega psa definitivno ni, če imaš samo enega. Pa če ima milijon ljudi po enega doma.
Človeški egoizem pač ne pozna meja.

Da, se popolnoma strinjam s tabo Yo_. Apsolutno morajo prerijski psi živeti v skupinah. Pred kakšnim mesecem sem kupila še 2 prerijska psa, Felixa in Maxa. Moram rečt, da sem pozitivno presenečena glede raumevanja med dvojicama. Felix in Max se bolje kot s Vilijem razumeta s Tomijem. Tudi Viliju gre na bolje, zelo dobro se razume z Maxom. O mladičih zaenkrat še ne razmišljam: Morda v prihodnosti kupim še kakšno samičko : ) MORDA : )

Vse mi je kristalno jasno, ljudje!!!! Pač opravljam vzoren poklic in nimam časa za 2 prerijska psa!!!! Sploh pa se mi zdi brezveze, da kupim 10 prerijskih psov in zanje ni dobro poskrbljeno. Kaj pa ti misliš, ZALČLI?!

Za začetek: NISEM ZALČLI! Ampak Zala oziroma ZALČI.
In tudi jaz opravljam vzoren poklic, pa prosti čas pač posvetim prerijskim psom. Ti pa tega nisi pripravljena storiti.
Kaj jaz mislim? Da ti še za svojo Afrodito ne poskrbiš najbolje!!!

Ljubica moja, zdaj si pa šla PREdaleč. Afrodita je 10000000x srečnejša od vseh tvojih prerijskih psov. SAMO TOLIKO.

No, veš kaj? Predlagam, da medve končava tale prepir. Se strinjaš?

Prav……………………………………………………………………………………………………………….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close