Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober odvetnik za “dedno pravo” v LJ

Dober odvetnik za “dedno pravo” v LJ

Prosim za priporočilo kakšnega res dobrega odvetnika v LJ, ki je specializiran za dedno pravo…., saj nujno potrebujem nasvet! Hvala za pomoč že vnaprej.

Črtomir Zavašnik. Zelo priporočam!

!

Hahahahaha in sodišče tudi pozna pravo, hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iura novit curia hahahahaha

iz lastne izkušnje ti povem, da se lahko med seboj odvetnika spetljata in te obereta do kosti v dobro njima izbrane stranke. Plačala sem svojo odvetnico, da me zastopa in je vse naredila, da je bila druga dedinja obogatena. Meni osebno bi bilo boljše, če ne bi imela odvetnice in se udeležila razprave sama in bi bilo uvedeno le dedovanje po zakonu. Torej previdno.

Na koncu prevlada razum in skladnost z zakonom ne glede na prepir

saj je sodnik tam in on na koncu uredi da je stvar zakonita

pika.

kdor ne pozna pravo nima kaj nakladat

Ženska, tebi nič ni jasno. Najprej se nauči pisati besedilo v okence, namenjeno za to.

Nisi pa niti približno pravnica. Izza računalnika je lepo pametovati, kajne?

Režim se vašim izjavam, kot strippy, hahahahah

le čevlje sodi naj kopitar

povprašaj jih tukaj:

http://med.over.net/forum5/list.php?286

sej ni, da bi človek verjel v tako naivnost :), bilo bi pa nadvse lepo, da bi bilo res ! Probaj !!! pa ne pol jokat, da nisi vedel in da si mislil, da sodnik pravilno usmerja 🙂 “glede na papir oz. zakonitost”

tudi mene zanima kakšen dober odvetnik za dedovanje in sicer je na sodišču že več kot 16 let. Sama kmetija je sicer zaščitena kar je bilo doseženo, vendar se je vse ustavilo pri nujnem deležu oče mu je zapisal in sezidal hišo. Vendar ima brat vse papirje pisane nase (od računov za izgradnjo do papirjev, priče so vse govorile proti njemu, tudi njegove vendar priče niso bile nič vrednena sodišču ), in bi rad če pozna kdo odvetnika ki bi bil vsaj 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v prid meni. trenutno imam odvetniško družbo Čeferin. In ni vreden ***** . njegova razlga da nima časa se pripravit ker ima Jankovića.

Nujno rabim odvetnika za dedno pravo saj ljubica zahteva po očetovi smrti 51000,00 EUR čeprav ni nikoli živela z njim, ampak ga je bil pri njej samo 45 dni po operaciji, hvala vsem za odgovor

Če ima papirje pisane nase se lahko tožariš še 100 let in ti ne bo pomagalo. Če je večja vrednost njegove hiše, greš lahko edino na izvor premoženja od kje mu denar za izdelavo hiše, parcele….Če pa je vmes jemal kredite in je še žena kaj podedovala tudi to težko dokazuješ. Po drugi strani pa 16let sodišča, stroški, živci, je res vredno?

Zakaj pa je bil pri ljubici in ne doma z zeno?

Če nista bila prijavljena na istem naslovu ne pride v poštev kot dedič, če pa je vložila civilno tožbo za denar pa naj toži, uspela pa ne bo. Drugo je, če sta živela v izvenzakonski skupnosti na istem naslovu.

Ljubica ali partnerka?

Tudi mi smo imeli dedovanje – pa bi človek moral včasih sodniku povedat, da naj ne sere, ker dela narobe.
Raje tu napiši, kak je problem – vsaka informacija za začetek je dobra.
Potem pa preveriš še zakonodajo in šele nato greš plačevat odvetnike

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close