Dober odvetnik za “dedno pravo” v LJ
iz lastne izkušnje ti povem, da se lahko med seboj odvetnika spetljata in te obereta do kosti v dobro njima izbrane stranke. Plačala sem svojo odvetnico, da me zastopa in je vse naredila, da je bila druga dedinja obogatena. Meni osebno bi bilo boljše, če ne bi imela odvetnice in se udeležila razprave sama in bi bilo uvedeno le dedovanje po zakonu. Torej previdno.
povprašaj jih tukaj:
tudi mene zanima kakšen dober odvetnik za dedovanje in sicer je na sodišču že več kot 16 let. Sama kmetija je sicer zaščitena kar je bilo doseženo, vendar se je vse ustavilo pri nujnem deležu oče mu je zapisal in sezidal hišo. Vendar ima brat vse papirje pisane nase (od računov za izgradnjo do papirjev, priče so vse govorile proti njemu, tudi njegove vendar priče niso bile nič vrednena sodišču ), in bi rad če pozna kdo odvetnika ki bi bil vsaj 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v prid meni. trenutno imam odvetniško družbo Čeferin. In ni vreden ***** . njegova razlga da nima časa se pripravit ker ima Jankovića.
Če ima papirje pisane nase se lahko tožariš še 100 let in ti ne bo pomagalo. Če je večja vrednost njegove hiše, greš lahko edino na izvor premoženja od kje mu denar za izdelavo hiše, parcele….Če pa je vmes jemal kredite in je še žena kaj podedovala tudi to težko dokazuješ. Po drugi strani pa 16let sodišča, stroški, živci, je res vredno?
Forum je zaprt za komentiranje.