Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se da kako pogledati, kdo gleda tvoj facebook profil?

Se da kako pogledati, kdo gleda tvoj facebook profil?

Kako?

Na tipkovnici pritisneš tipko SHIFT, potem 10 sekund držiš tipko F8 in močno prdneš. Po 19. sekundah se ti pokaže seznam murglskih tajnih agentov, ki ta nadzirajo.

pred časom je bila ena fora, vem ker sem za kolega nekaj brskal, s beleženjem refererjev se je dalo razvideti kdo te klika, a so nato na FB onemogočili injectanje php na tak način

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

torej se ne da videti?

pa koga to briga, kdo gleda!

Ma sej nastaviš, da se te ne da videt, če ne želiš, pa je.

pazi zdaj, odprla se bo nova tema 🙂

Pa je to dejansko delovalo? Ker je kolega namreč naložil tisto aplikacijo, pa so mu potem sama neka kitajska imena prišla ven na seznamu 🙂

Kolegica je pred časom objavila na svoj zid, kdo je največ gledal njen profil, pa sem bil na najvišjem mestu. Ampak jo nisem kliknil prav nikoli.
Tako da tista aplikacija je kar nekaj…

vse je možno, greš v levi zgornji kot in klikneš alt ctrl f10, potem še f1 in f3
zelo lepo se da videti, da klikajo večinoma tisti, s katerimi se ne marate/maramo

Pa je to dejansko delovalo? Ker je kolega namreč naložil tisto aplikacijo, pa so mu potem sama neka kitajska imena prišla ven na seznamu :)[/quote]

ni bila nobena aplikacija, vse sem naredil sam. FB aplikacije niso vredne zaupanja, kot tudi sam FB ne.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Pa je to dejansko delovalo? Ker je kolega namreč naložil tisto aplikacijo, pa so mu potem sama neka kitajska imena prišla ven na seznamu :)[/quote]

Lahko si le lajkal ali komentiral njene objave, ki se ti izpišejo med posodobitvami stanj, četudi nisi šel prav na njen profil. In pač tisti, ki je največ od njenih prijateljev posvetil pozornosti njenim objavam, je bil označen kot prvi.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close