Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobarco bom tožila!!

Zobarco bom tožila!!

Pred mesecem sem bila pri svoji zobozdravnici. Imam vzdrževane zobe, zato ni imela dela z mano.
Je pa zaposlila eno ‘zobno higieničarko’, ki opravlja ustno higieno, čiščenje zobnega kamna, itd.

OK! Grem na njen stol (samoplačniško), ker RES skrbim za zobe. Kako mi je ta ženska čistila zobni kamen. Z laserjem, enimi kavli, štemala……..ene parkrat mi je morala pošpricat dlesni, ker me je noro bolelo! Vsake pol minute sem si splakovala usta in pljuvala kri….

Doma 14 dni nisem mogle jesti nič konkretnega. Samo juhe in gres. Tudi umivala si jih nisem, ker se sploh nisem smela dotaknit dlesni, tako me je bolelo!

Ko se je bolečina umirila, sem ugotovila, da se mi vsi zobje (še posebej spredaj, zgoraj) majejo – premikajo. Niti slučajno več ne odgriznem nitke, sendviča s suho salamo…..ker imam občutek, da mi bodo zbje ostali v salami – oz. obrnjeni navzven!

Kaj mi svetujete? Kaj naj naredim? Pa dveh mesecih bi pa že moralo bit uredu, kajne?

Pa kaj si ti kakšna Angelina Jolie, da moraš usta na veliko kazat?

Slab dan?

Zobarji imajo itak nenormalno veliko denarja. Toži jo in to TAKOJ!!!!

OMG!

Nekaj mi negre skup, ce tako vzdrzujes zobe, kako to da imas zob. Kamen???

Jaz sem stara 33 let in mi se nikoli ni cistila zob. kamna, ker ga nimam, imam zelo gladke zobe, tudi jaz dam veliko na svoje zobke!

Ce je tako kot si napisala, madona, da se ti majajo, halooooo? Itak da jo tozi, pejt nazaj, meni ni to normalno, se od novenega nisem slisala kaj takega!

Razen ce nas malo hecas:)

Toži jo takoj, mater da še plačaš in da ti naredi slabo…

Če rečem po tem, kar doživljam – ni kriva zdravnica. Revmo imaš.
Kolikor berem danes, je za vse težave kriva revma, torej jo imaš tudi ti. Sploh, ker to stanje traja že predolgo.

Osebno pa menim, da si preglej kakšne barve so dlesnoi, ali ti še kaj krvavijo,… Lahko da si imela res malenkost več kamna, in to pod dlesnimi, pa se sedaj dlesni dlje časa vračajo nazaj. Malce si še pazi, ne grizi,.. , Še vedno pa – stopi nazaj ali pa po drugo mnenje.

To ti misliš, da nimaš kamna! Meni je ugotovila, da ga imam pod dlesnimi!!??

Tam niti slučajno ne očistiš s krtačko, nitko, prho……………

Tako kot si opisala, si imela globinsko čiščenje zobnega kamna, kjer očistijo kamen tudi pod nivojem dlesni, vse do korenin. Jaz sem to prestala že dvakrat, vsakič en kvadrant zobovja naenkrat (4 obiski zobarja). Res je, da so zobje potem nekaj časa občutljivi, prav majali pa se mi niso. Ali imaš mogoče zaçetke parodontalne bolezni? Ti je zdravnik omenil kaj v tej smeri? So ti izmerili žepke ob zobeh?

To ti misliš, da nimaš kamna! Meni je ugotovila, da ga imam pod dlesnimi!!??

Tam niti slučajno ne očistiš s krtačko, nitko, prho……………[/quote]

MOGOCE res, bom naslednjic vpr. Zobarco???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close