Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hella saturnus – zaposlitev?

hella saturnus – zaposlitev?

Ali lahko kdo iz prve roke pove kako delo je tam, kakšna je plača? Sem videl da iščejo delavce.

Poznam eno žensko in kolikor vem je plača redna in ni glih minimalec, drugega pa ne vem.

Hella je največji evropski proizvajalec svetil – praktično vsi avtomobili imajo njihove žarnice – in kolikor vem iz dobro obveščenih virov nameravajo širiti proizvodnjo. Zato kar pogumno!

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

To vem ja, ampak me zanima če se res pojavlja kako izkoriščanje delavcev, kot sem opazil v tem prispevku:

http://www.zurnal24.si/delaj-16-ur-na-dan-sicer-adijo-clanek-137853

To vem ja, ampak me zanima če se res pojavlja kako izkoriščanje delavcev, kot sem opazil v tem prispevku:

http://www.zurnal24.si/delaj-16-ur-na-dan-sicer-adijo-clanek-137853%5B/quote%5D

Preberi članek tako kot je potrebno.
Če pa površno bereš pa verjetno tudi površno delaš. Potem pa je res bolje, da si doma in na sociali.

Če ste pridni in delovni, pridite in se nam pridružite.

Štiri izmensko delo-2 dni zjutraj 2 dni popoldne 2 dni ponoči 2 dni prosto.Če je proizvodnja ustavljena na praznik ti vzamejo dopust.Skratka si na razpolago podjetju in nimaš veliko časa za privat življenje.

In agencije si podajajo delavce,zaradi terminov pogodb o zaposlitvi.Drugače ne prideš v Hella.

cc

no mene pa zanima kako bi se dalo dobiti delo v helli v kamnik……pac smo poslali prosnjo na agencijo ki pa nam je zavod poslav info…da trenutno sprejemate delavce ampak ygleda da od tega nic ….

no jst vam lahko dam odgovor iz prve roke ze 4 leta delam v helli 2 prek agencije naton 2 pa v heli kot operativni tehnolog plača je taksna da si znjo v sloveniji lahko privoscis marsikej…vendar pa moras bit prpraulen delat nadure podaljsevat itd….drgac je pa zakon…

Hella je zakon
moja mami dela že 7 let v proizvodnji in je zadovoljna in z plačo in z delom.
kdor hoče delat priporočam mu naj gre takoj
tudi jaz bom takoj po šoli

Pozdravljeni.

Zanima me na koga se je treba obrnit glede zaposlitve v Helli?
Večina dela preko agencij za delo, trenutno pa nobena ne ponuja te možnosti,sem zaintereseran za delo in bi prosil za nasvet kako priti v to podjetje.

Že naprej se zahvaljujem za kakršen koli nasvet.

LP.

Ne priporočam zaposlitev, iščite raje drugje 🙂 ni tako lepo kot zgleda na zunaj.

Eni hvalijo, eni grajajo, kje pa je resnica?

Odvisno, če si za tekočim trakom, je plača temu primerna (malo nad minimumom). Če si razvojni inženir ali konstrukter, gre pa plača v nebo.

Ali v Helli še zaposlujejo trenutno? Kam poslati prošnjo? Ali lahko tudi osebno?

Kam poslati prošnjo za delo v Helli. Trenutno delam v avtomobilski industriji kot tehnolog v razvoju? Hvala.

Delo je super placa redna in malenkost boljsa od slo. Minimalca nadrejeni so super SS delas od do i nikoli ne ves gdaj si frej ko gres na siht imas obcutek dagres v konc.tabor ko gres z sihta pa mas rojsni dan.Super je da ne more hujse bit.

Komu zdaj verjeti?Prijatelj mi dela v Helli 4 mesecov in pravi da je delo ok.Hm,pridite vi v Siliko v Sevnici da vidite kaj je suzenjstvo.

Poznam veliko ljudi zaposlenih prek agencije,ki so bili “poslani” na delo v Hello imam pa tudi sama bližjo izkušnjo. . Če si en transporter, boš mel minimalca. Če maš višjo izobrazbo, bo plača temu primerna- zgori omenjen operativni tehnolog, lahko z svojo plačo res lepo živi. Je pa hella le na ven zlato notri je pa vse prej kot to. So ljudje, ki tam res garajo in jih noben ne opazi, so pa razni zabušanti, ki jim te prvi podpirajo lene riti. Marsikdo pride v službo se mal spočit. Notri ni čist vse ok, je pa odvisn na kter oddelk prideš. Nekje so tudi šefi normalni, so pa “ubi bože” oddelki, kjer vsak k je “mal višji” igra boga in pol, odloča o usodi marsikoga – po domač svoje rinejo notri, naj.. ga nedolžni. Poudarjam- se pa najdejo ut v redu ljudje- vendar je teh peščica! In res če si preko agencije, je res redkost da te zaposlijo tudi po dveh letih. Ponavad te kr agencija zaposli za stalno- vendar s tem v helli nisi nič zaščiten- še vedno iz danes na jutri greš. Do dveh let vsak mesec podpisuješ pogodbo. Ne sanjaj o dobri plači, ker je vse to laž, razen, kot sem že gor napisala če si za višje delovno mesto. frend, ki ma narejeno administrativno šolo, je prek agencije podpisoval pogodbo za cca 520 BRUTO – BREZ HECA,mi je kazal pogodbe.. par eur je šel gor čez kako leto..to je pa tut to. Predvidevam da dajo manjši bruto zarad davka nevem.

Sam sm delu v helli prvo prek studenta (blo super) potem pa prek agencije Naton (mesecna pogodba). Ce dobis delo v proizvodnji oziroma kjer se sestavljajo koncne luci je se nekak ce si pa kjer izdelujejo lece, reflektorji, plastike, meglenke in podobni oddelki (kar je tut najvecja moznost da bos tja razporejen) pa bols da v helli ne iscs dela. Place so kok se dela slabe razn operativnih tehnogov in podobnih te majo odlicne! Kar se tice objavljenega clanka je use res izkoriscajo se delavci sam sm doskrat moru delat vikende brez da je sef prasu in nism meu 12 urnega pocitke ko si se pa pritozu osebju zadolzenem za take stvari pa ni ukrepal nihce ce nocs to sprejet pa letis vn kokr sm tut jat (hvala bogu). Ce je le mozno pejte drugam delat sam v hello ne!

Aja pa se kokr so omenil nekateri avtorji vedno dobr pridejo skoz sam lenoguzi in prhajajo sam spocit se v sluzbo pa drugim komanderat (un k hoce delat posteno bo sam najebu) med temi lenoguzi so tut te operativni tehnologi k te dr***o v glavo in smejijo mau jih je normalnih pa se te so pretezno sam v montazi! Lahk bi se nastevu recmo da se omenm fizicni napad enga od sefovih “ljubckov” …. CE SE LE DA NIKAKOR HELLA!!!!

Hm, zanimivo. Moj žlahtnik dela v Helli preko agencije in je do zdaj zadovoljen. Plača res ni ne vem kaj, ampak, če nimaš izobrazbe je tudi ta dobra.
Nobenega izkoriščanja do sedaj ni videl. Pravi, da so šefi prijazni, preganja ga nihče ne. Dela 8 urni delavnik. Sicer je delo 4 izmensko, ampak njemu tak način dela odgovarja. Počitek med dvema delovnima dnevoma tudi ima vedno okrog 11, 12 ur. Nadure nobene. Plačane dobi vse dodatke.
Ne vem, tudi meni se to ne zdi slabo. Edina slabost je podpisovanje pogodb vsak mesec. Kaj vem, mogoče ga Hella kdaj v bližnji prihodnosti zaposli.
On je v glavnem zaenkrat zadovoljen.

hella ofl = koncentracijsko taborišče z hitllerjevcem na oblasti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close