kje delajo dobre fotoknjige?
Se pridrižujem vprašanju. Bolj kot kaj drugega, si želim, da ne zgleda po videzu in otipu ceneno. Kot bi človek sprintal doma. Želim si, da je podobno kot recimo pri kakšnih katalogih za dražje izdelke (avti, kuhinje, …). Oblikovanje vem, da ne bo primerljivo, ker za to rabiš profesionalnega oblikovalca, ampak vsaj izdelava, papir, tisk.
bokdej, ne vem kakšne vrste knjige jemlješ pri digifotu
jaz jih naročujem že leta za stranke PRO booke in nisem še imel težav. no enkrat od 50 knjig npr
Za ceno 110 eur so vrhunsko stiskane in odlično zvezane. Zdržale bodo vsaj 5 generacij, garantiram, ker svojo vlačim naokrog kot mačka mlade in je še vedno kot nova.
Za kvaliteto fotografij moraš poskrbeti sama.
Če hočeš pa kaj cenej, pa saj veš – velik sranja za malo delnarja.
sej ravno kvaliteta fotografij je tisto kar me moti, ker vse ostalo je kar ok, glede na ceno seveda.
moje fotke so bile povprečne kvalitete, kot jih naredi pač povprečen digitalni fotoaparat, v knjigi pa, so fotke osvetljene veliko slabše in tudi barve so drugačne, kot bi bilo preveč osvetljeno, skratka nič lepo 🙁
a v hoferjevih ali DMovih ste zadovoljni s fotografijami?
ma sem želela nekako delat promet v slovenski firmi, zdej pa tole :((
Ko sem videla naslov, sem pomislila “Digifot” – potem sem pa videla, da nisi zadovoljna.
Ne vem, jaz sem lani dalal narediti eno fotoknjigo pri njih in sem bila zelo zadovoljna.
Tudi na testu VIP so bili prvi ali drugi.
Kot je že nekdo nad mano napisal – za kvaliteto tvojih fotografij pa niso oni odgovorni 🙂
(morda si jih preveč izrezala, pa resolucija ni ustrezala?? Ne moreš poljubno velike slike natisnit v poljubni velikosti…)
fotografij nisem prav nič rezala, vse so v osnovni resoluciji
mogoče sem mal bol natančna, ker sem pač po nekih vezah vedno imela fotke odlične kakovosti in vem da se je za kakovost treba malo potrudit, da se fotke ne morejo samo iz PCa v mašino poslat, ampak jih je treba prej preverit … osvetlitev in to, ne popravljat, pač pa osvetlitve in ostale nastavitve preverit, preden gre v tisk.
v programu fotke zgledajo super, v reali pa precej preveč osvetljene, kar se seveda pozna na barvah 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.