Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek skladišče momax-medlog pri celju

skladišče momax-medlog pri celju

Po radiu sem slišala reklamo, da ima trgovina Momax skladišče v Medlogu pri Celju, kjer imajo razprodajo pohištva do -90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaradi poplavljenega skladišča. Zanima me, kje to natančno je in, če je kdo že bil tam? So to uničene stvari ali so še normalne za uporabo?

Hm, za Mömax ne bi vedla, da je tam, ampak verjetno je zraven Lesnine.
Če prideš dol z AC na izhodu Celje Zahod se pelješ proti Celju skozi krožišča in ta skladišča so levo pred semaforjem (edini semafor na tisti poti).
Verjetno gre za stvari, napojene z vodo, ki se bodo slej ko prej napihnile (vsaj leseni del). Brez veze je pa nekaj ugibat, kako je kaj, če koga zanima, je najbolje, da gre sam pogledat. Kar je za nekoga dobro ali uporabno, za drugega niti pod razno ni.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

po moje je res vse namočeno in bodo probal prodat vsaj za nekaj eurov……drugače ne bi tako znižal izdelkov in jih bi prodal po redni ceni

Zraven Lesnine v Medlogu. Če poguglaš, vidiš da sta na isti številki. Samo ne vem, če dobiš kaj uporabnega. Njihovo pohištvo je že tako bolj žnj kvalitete. Pa še namočeno. Po moje je škoda denarja.

hvala za odgovore! Vem, da je tam neka velika Lesnina, to pa nisem vedela, da je njihovo skladišče tudi zraven. Bom šla pogledat, bolj iz firbca, kot kaj drugega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close