Modrci za darilo
Včeraj ste pisale, kaj so vam možički podarili za praznike in kar nekaj modrcov je bilo vmes. Ne glede na to, da bi mene šokiralo, če bi moj možek pritresel tako darilo (pač nisva taka tipa, čeprav jaz lahko njemu kupim spodnjice:-), vam povem kako kakšni starejši ali mlajši tipčki kupujejo žensko spodnje perilo. To je za počit!
Ni se mi še zgodilo, da bi kdo kar prišel in povedal številko, potem bi pa skupaj gledala in izbirala. Postaviti moram cel kup vprašanj, od višine do kg do “približno mi opišite” do gledanja slik. Zanimivo je, da je to kupavanje za marsikoga velik erotični užitek. Da ne govorimo o tem, da večina kupuje svojim ženam glede na mene. Jaz sem pa pač povprečna. Potem so čisto rdeči: ja malo večje kot vi, malo manj okrogle kot vi, bolj take hruškaste. Groza, ko bi jih slišale drage moje.
V glavnem: glede na izkušnje jaz modrca ne bi bila vesela od svojega moža, vam pa tudi ne zavidam. Je pa boljše, če kupujejo bomboniere in DVD, ker strokovnjakov za kupovanje perila je res malo…:-))))))
Tudi jaz sem se nasmejala, ampak se mi ne zdi nič takega, če moški kupuje modrček. Saj se v primeru kupovanja CD-ja lahko zgodi podobno: joj, ne vem, rada ima bolj mirno glasbo, ampak ne preveč, ja, slovenske ima rada, ampak ne vem natanko, katere…
Pri nama se večkrat zgodi obratno – jaz si ne morem zapomniti natančno, kakšno številko modrčka nosim, zato mi nemalokrat moj pomaga in v trgovini izstreli natačno cifro s črko vred…
Jah, bi rekla, da je včasih zabavno. Pred par leti me je stric prosil, naj mu pomagam izbrati komplet perila za teto. No, pa sva šla. Stic okoli 60 let, jaz 25, pa gledava in izbirava, prodajalki gre na smeh, meni tudi, stricu nerodno ……. komedija.
Ampak izbrala sva dobro. Se je teta pohvalila, kaj je dobila od moža, čez nekaj časa pa sva ji le povedala, kako sva izbirala in še doma smo se nasmejali.
Forum je zaprt za komentiranje.