Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pošiljanje telegramov v porodnišnico

pošiljanje telegramov v porodnišnico

A se to še dela? ste dobile kak telegram?

Se dela. Nisem dobila, ker nisem rodila, sem pa poslala kakšnega:)

Ne, dandanes novorojenčki nosijo darila ven iz trebuha bratcem in sestricam (vsaj tako pravijo na Mon-u). Ni hudič, da bodo začeli tudi pošiljat telegrame mamicam.

Se opravičujem, mi je kar malo žal za to pikrost, ampak takšne debilne stvari mi ostanejo premočno v podzavesti.
Odgovor: verjetno se še pošilja, tudi sama jih kdaj pošljem.

Ja, mi smo dobili ene štiri telegrame v porodnišnico (naslovljeni so bili name, besedilo pa je seveda naslavljalo celo našo družino). Dva sta imela priloženo igračko:) Mene so telegrami prijetno presenetili. Eden je bil od mojih sodelavcev, dva od sorodnikov, en pa od ene prijateljske družine.Tudi druge porodnice so dobivale telegrame.

Jaz sem sicer rodila pred skoraj 5 leti, in bila nad količino telegramov prijetno in zelo presenečena. Dobila sem jih vsaj 10 in zraven tudi igračke. Morda sem jih dobila toliko, ker je bil to vendarle prvi otrok in na obeh straneh veliko žlahte.

Tudi jaz sem jih v tem času nekaj poslala, tako da mislim, da se še pošiljajo.

Sem ga poslala pred enim mesecem.:)

https://www.facebook.com/actio.si

Jaz sem poslala nekaj telegramov, sicer samo ožjim osebam, ostalim ne. Bom pa še videla koliko jih bom jaz dobila, nič ne pričakujem…

Sem dobila v glavnem od sorodnikov, pa tudi poslala prav tako v glavnem sorodnikom oz. sorodnicam 😉

Dobila 3, vendar rodila za bozic in vrjamem, da je bilo ljudem butasto posiljat, ker so vedeli, da bo prisel cez 2 al 3 dni. Sama
Jih nisem posiljala, sem raje poslala cestitko in kako cotko za ta denar po navadni posti – darilo pa potem posebej, seveda. Nazadnje je moz na zurko ocku nesel paket plenic, verjamem, da bo bolj prav prislo kot telegram. Zdaj te cestitke dezujejo po smsmih.

Se še pošiljajo, jaz ga vedno pošljem ožjim prijateljem in družini. Sama sem jih tudi ob rojstvu sina veliko prejela v porodnišnico in priznam, da so bili lepo presenečenje. Ker sem jih biila jaz tako vesela, jih pošiljam tudi drugim 🙂 sigurno ni enako kot prejeti njihovo čestitko ob obisku. Telegrami v porodnišnici imajo prav poseben čar. Moje mnenje.

Se opravičujem, mi je kar malo žal za to pikrost, ampak takšne debilne stvari mi ostanejo premočno v podzavesti.
Odgovor: verjetno se še pošilja, tudi sama jih kdaj pošljem.[/quote]

Ahh dej nehaj no. Pa kaj je to takega? Naj delajo kar hočejo. Če lahko darila nosijo razni božički pa dedki mrazi pa zobne miške, velikonočni zajci in ne vem kaj še vse, zakaj ne bi otroku polnili glave še s tem, da tudi novorojenček prinese darilo? Meni je vse en in isti šmorn, sori.

Se vidi, da nimaš otrok.

Ahh dej nehaj no. Pa kaj je to takega? Naj delajo kar hočejo. Če lahko darila nosijo razni božički pa dedki mrazi pa zobne miške, velikonočni zajci in ne vem kaj še vse, zakaj ne bi otroku polnili glave še s tem, da tudi novorojenček prinese darilo? Meni je vse en in isti šmorn, sori.[/quote]

Točno tako. Mi je pa vseeno bolj normalno, da otrok dobi darilo od bratca, čeprav komaj rojenega, kot od božička, še huje… od zobne miške….

🙂
Moja znanka je pred leti, vsa polomljena in razparana od dolgega in mukotrpnega poroda, od moževega prijatelja dobila telegram: Čestitam za uspešni seks…..še zdaj se spomne, da ni bila ravno najbolj navdušena….

Tale pa zmaga :))) Saj vem, da ji je bilo v tistem hipu za umret, ampak jaz bi se po mojem vseeno od srca nasmejala.

Jaz sem dobila veliko telegramov in vem, da sem bila prav vsakega zelo vesela. Največ jih je bilo od prijateljev in znancev, s katerimi se niti ne vidimo pogosto. Po tistih mukah je res prijeten občutek, ko ti nekdo, ki mu niti ne bi bilo treba, iz srca čestita in zaželi vse najboljše. Vsaka mamica si po porodu veliko bolj zasluži vse čestitke, kot pa na primer za rojstni dan. Tiste, ki so to dale skozi, že vedo:)

Meni je to tudi en tak lep običaj, sicer relikt iz nekih drugih nemobilnih časov, pa vendar. Sem se tudi jaz zelo razveselila vseh in jih imam tudi še spravljene, od obeh hčera. Igračke, ki so bile zraven smo že podarili naprej, telegrami so pa spravljeni v mapi, skupaj s tisto zapestnico iz porodnišnice. Je vseeno drugače kot SMS., ki jih nekateri pošiljajo že kar iz porodne sobe.

Lahko ti edino povem mojo izkušnjo. Poslala telegram preko www.dojencektelegram.si in naslednji dan me je prijateljica, ki je rodila poklicala, da ga je dobila (pa še lepo darilo je bilo).
Najbolj pa me je presenetila njihova storitev. Po oddaji naročila gre zadeva takoj naprej, tako, da je dostavljena že takoj ko je mogoče.
Poleg tega plačaš šele po vročenem telegramu – torej čez 2 dni dobiš račun ki ga moraš plačati preko UPN obrazca. Superca… deluje kot namazano – se bom še poslužila.

lp
Maria & Mario

Priporočam storitev Telegram na spletni strani Mali Zakladi

Tudi jaz sem prejela veliko telegramov v porodnišnico in sem bila vesela vsakega telegrama in darila.
Sem pa pred kratkim tudi sama pošiljala telegram. Od prijateljice sem izvedela za pošiljanje telegramov na spletni strani http://telegrami.malizakladi.si/. Je nekaj novega na trgu, toplo priporočam, ker imajo pestro ponudbo zelo lepih in izvirnih daril, hitro dostavijo in so zelo prijazni!!

Jaz pa sem bila nad malimi zakladi razocarana. Narocila telegram v petek, in do ponedeljka do 12:00 ure ni bil oddan mamici. Zakaj se potem oglasujejo kot “telegram”, ce je navadna posta hitrejsa od njih?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close