Nakup nove odeje, poznate Vitapur odeje iz svile?
Prosim za dve mnjeni. Z možem kupujeva novo odejo, pa sva slucajno naletela na katalog Vitapur, kjer nama je zelo vsec odeja iz svile Alpska noč. Menda noter ne pridejo prsice, je pa primerna za vse letne čase. Ali ima morda kdo ze izkusnje z njo oziroma kaksna odeja je vam najboljsa (kje kupljena?).
Zanima me pa se nekaj. Zdaj imava posteljo veliko 160×200, nameravava pa si nabavit posteljo 200×200, pa me zanima kaksen kovter mi svetujete, nameravala sva kupit kovter 200 x 200, pa sem ugotovila, da prodajajo tud dimenzijo 250 x 200, zdaj pa ne vem. Z mozem se rada stisneva in je 200×200 pop moje dovolj, a ko pridejo zraven se otroci, bo dovolj? Zdaj imava sele eno puncko, pa nama zasede kr dost postelje:)
Hvala za nasvete!
Lepe praznike vsem!
Za na posteljo 200×200 se mi zdi odeja 200×200 odločno premajhna. Midva imava posteljo 180×200 in odejo 200×260 – nič ne piha in nikoli je nikomur ne zmanjka. Če bodo otroci, potem pa sploh razmisli o večji. Predvsem pa ti svetujem standardne dimenzije, da potem ne bo problemov s posteljnino.
Aja, midva sva prodala dušo Odeji – tako glede kovtrov, vzglavnikov kot posteljnine.
Forum je zaprt za komentiranje.