Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rupurut ali Neoplazma

Rupurut ali Neoplazma

Katere tablete uporabljate za zgago?

Neoplazma in Nolpaza je pa veliiiiika razlika, preberi si malo, predno poješ neoplazmo:))

Meni v trenutku pomaga Ruporut!

Vedno in samo Donat. Zakon!!

Rupurut je vredu, ampak predrag. Jaz dam v kozarec vode malo sode bikarbone . Takojšen učinek.

Ne vem koliko stane,imam nadstanderd zavarovanje in ga ne plačam,pa tudi rabim ga ne prepogosto.

Zjutraj na tešče Controloc 20 mg in nato preko dneva ali pred spanjem še en rupurut. Največkrat je Controloc dovolj – jemati pa controloc vsaj en mesec vsako jutro. Ali pa če je hudo še en Controloc. Za takojšnji učinek vedno Rupurut, so v moji torbici vsak dan.

Ranital 150 zelo pomaga drugače pa po potrebi soda v vodi in vzdržnost pri določeni hrani in
ne živčkat.

Rupurut ni več na listi za brezplačen nadstandard…..zato bluziš

po moje da misliš Nolpaza

Rupurut deluje takoj in trenutno, ker vsebuje učinkovino, ki nevtralizira želodčno kislino. Nolpaza deluje dolgoročno, saj vsebuje učinkovino, ki zavira izločanje kisline (inhibitor protonske črpalke).

Jaz pa kar navadno sodo bikarbono! Itak jo propagirajo za proti zakisanosti telesa!

ne potrebujem več teh kemikalij, ker sem izločila glavna krivca za želodčno kislino: mleko in sladkor

nekaj zanimivostina tem linku

Kot je rekla tabletka1, ce je problem v povecani kolicini kisline, potem rupurut, ce pa ti misica ne dela prav, potem pa Nolpaza. Drugace pa probaj res najprej z donatom in pa seveda ne jest vsaj 3 ure pred spanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close