Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mitja Kunstelj in njegov blog – Mikstoneblog

Mitja Kunstelj in njegov blog – Mikstoneblog

Nekateri vztrajno trdite, da je tisti, ki piše omenjeni blog, čisto nek x in da Mitja samo posoja ime…. No, rada bi vedela kaj več o tem. Zaenkrat niste nič boljši od avtorja bloga, on vsaj direktno nekaj pove, vi pa cikate nekaj in hkrati ne poveste nič.

Jaz Mitju kar verjamem. Njegov blog mi je nekaj ekstra…

Ne verjamem, da je vse tam napisano res, verjamem pa, da je vsaj pol res in že to je tragično.

Vera je bila vedno močnejša od resnice!!

Tudi jaz ga rad berem, pa tudi Karla Maya in Verna. Saj vem, zelo različni žanri , ampak vsi pišejo o nečem , kar niso nikoli doživeli.
Recept je izi – malo resnice, okrog veliko balasta, nekaj konkretnega natolcevanja, zavito v veliko akcije in pametovanja.

Mah, če bi bilo vse natolcevanje, bi padale tožbe po tekočem traku. Tako je pa vse tiho, pa upajo, da ne bo nihče opazil. Če si pa že drzne kdo kaj omenit, gre pa itak za narkomana.

Ene 4,5 tožb je že. Nekaj celo dobljenih.

Iz oči skeptika imajo taki blogi ravno toliko teže kot razni haarp-i ali pa jezni nebeseni možje; skratka nič.

Ravno toliko je v tem blogu stika z realnostjo kot v Reporterju ali Demokraciji.

…jaz se ne spominjam dogodkov tako natančno, kot jih on opisuje. Ne vem, malo preveč je tisto za neke spomine.

Ker pa je po mnenju mnogih vse v tistem blogu čista resnica, je potemtakem tudi vse v Reporterju in Demokraciji ravno tako res :-))))

a si bla ti zraven ko so štel keš od prodaje orožja?

Ti to po službeni dolžnosti bereš?

zanimivo

fajn

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close