Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje lahko kupim status dijaka

kje lahko kupim status dijaka

Zanima me kje lahko kupiti status dijaka? Delam še srednjo šolo ampak kot občanka zato nimam nikakršnega statusa. Z današnjim dnem pa naj bi se prijavila na borzo. Imam 18 let in končujem zadnji letnik. Izpite plačujem. Potrebovala bi status,da bi imela možnost poiskati delo. Delam zelo rada ampak brez statusa žal ne gre.

Hvala za odgovore in pomoč.

P.S. Prosim brez nepotrebnih komentarjev in žaljivk.

Ja kakšen status pa misliš da imaš, če si vpisana v sredno šolo?

Delam kot občanka. Imam še dva izpita. Statusa nimam. Sem že dobila klic pred pol ure,da mi je status potekel in da naj nekje ˝kupim ˝novega.

Statusa pa res ne morš kupit. Lahko pa kakšno sošolko ali sošolca, ki ima status, prosiš, če bi lahko delala na njegovo napotnico in to je to.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Zakaj klatite kr neki v tri dni, če zadev ne poznate? Status lahko kupiš na skoraj vsaki srednji šoli ( tisti, ki ima se prostih mest). Uradno se temu reče samoizobraževanje

Status naj bi se kupil brez problema. Vem,da v Kopru je ena poslovna šola. Pokličeš poveš podatke,plačaš položnico,ki ti jo pošlje tajnica in v nekaj dneh dobiš po pošti na dom potrdilo. Ampak na žalost ne izdajajo več. Je pa še nekaj drugih šol ampak bi rabila podatek katere so to. So pa cene od 100 – 250 €.

OK, se popravljam: za crknit. Očitno živim v svetu, kjer se te stvari ne dogajajo.
A ni to nezakonito, da srednje šole kar tako malo prodajajo statuse?
Drugače pa ti želim, da najdeš eno, ki bo še imela kakšen status za prodat.

Končno naletela na nekoga,ki pozna te stvari.

Tudi sama upam. Ker je nekaj sovrstnikov dobilo potrdila ampak prek vez. Me je pa kar zmrazilo,ko se videla koliko mladih je na borzi.

S tem, da moraš upoštevat, da jih verjetno vsaj še enkrat toliko ni na borzi 🙁
Grozna situacija, res.

Status naj bi se kupil brez problema. Vem,da v Kopru je ena poslovna šola. Pokličeš poveš podatke,plačaš položnico,ki ti jo pošlje tajnica in v nekaj dneh dobiš po pošti na dom potrdilo. Ampak na žalost ne izdajajo več. Je pa še nekaj drugih šol ampak bi rabila podatek katere so to. So pa cene od 100 – 250 €.[/quote]

KOKOŠ! To ni kupovanje statusa ampak VPIS v sredno šolo. Izobraževanje odraslih. Izredno vpisani v srednje šole (izobraževanje odraslih) imajo enak status kot redno vpisani dijaki.
In ti si, kot izredno vpisana v srednjo šolo imela status dejaka, ki ti je seveda s 1.10. potekel, saj je novo šolsko leto. Torej se moraš zopet vpisati in plačati vpisnino, ki je od šole do šole različna.
Res pa je, da si moraš najti novo šolo, če si na tej pokurila že popolnoma vse možnosti, saj ej omejeno ,koliko časa smeš delat posamezni letnik..

Status naj bi se kupil brez problema. Vem,da v Kopru je ena poslovna šola. Pokličeš poveš podatke,plačaš položnico,ki ti jo pošlje tajnica in v nekaj dneh dobiš po pošti na dom potrdilo. Ampak na žalost ne izdajajo več. Je pa še nekaj drugih šol ampak bi rabila podatek katere so to. So pa cene od 100 – 250 €.[/quote][/quote]

KOKOŠ! To ni kupovanje statusa ampak VPIS v sredno šolo. Izobraževanje odraslih. Izredno vpisani v srednje šole (izobraževanje odraslih) imajo enak status kot redno vpisani dijaki.
In ti si, kot izredno vpisana v srednjo šolo imela status dejaka, ki ti je seveda s 1.10. potekel, saj je novo šolsko leto. Torej se moraš zopet vpisati in plačati vpisnino, ki je od šole do šole različna.
Res pa je, da si moraš najti novo šolo, če si na tej pokurila že popolnoma vse možnosti, saj ej omejeno ,koliko časa smeš delat posamezni letnik..[/qu

Stvar je v tem,da sem imela 5 popravnih izpitov. 2 se opravila redno,potem pa 3 izredno. Enega sem naredila,2 imam še in potem februarja maturo.

no ja, v bistvu je tole kr res. ene srednje šole vpisujejo samo zaradi statusev. ljudje se vpišejo in nikoli več jih ne vidijo in to vejo vsi

tko da je izraz “kupiti status” čisto na mestu in tako se danes vsi šolajo do dopolnjenega 26.leta – eni celo še v srednji šoli :))

o tem sem velik prebrala na spletu pa tud same šole so to potrdile. sam nekatere so že izdale kar so mele namen izdat.

POIŠČEŠ ŠOLO, KI IMA ŠE PROSTA VPISNA MESTA IN OMOGOČA IZREDNO ŠOLANJE (ŠOLANJE ZA ODRASLE ALI KAJ PODOBNEGA)
SE VPIŠEŠ, IN PLAČAŠ (PLAČUJEŠ ŠOLNINI), RECIMO OKROG 700 € ZA CELO LETO
DOBIŠ POTRDILA O VPISU IN TO JE TO

POGLEJ NA TEHNIŠKI ŠOLSKI CENTER NOVA GORICA (TŠČ NOVA GORICA)….

Seveda in potem, ko bodo starši oddali za štipendijo ali otroški dodatek jim bo to prikazano kot dohodek. Bode zelo veseli, ker se jim bo zmanjšal OD ali štipendija.

zanima katere so še te šole. imam podoben problem in bi nujno rabila status…Vem da se to v Kopru ne da več. Ne bi pa rada dala preveč denarja za status…

Mene pa ravno tako zanima na katerih šolah po Sloveniji se še da kupiti status?

Poskusi na ljudski univerzi. Imas moznost samoizbrazevanje, kjer pridobis status izrednega dijaka. Ali pa poklicni tecaj, kjer dobis staus rednega dijaka. Telefon v roke pa klici;)

jaz pa iščem odgovor po raznih forumih, a mi noben še ni znal pomagati, ve kdo tukaj? jaz sem se letošnje šolsko leto 2013-14 vpisala v eno srednjo šolo zaradi statusa, kjer mi pa v pogodbi piše, da me lahko februarja 2014 izpišejo… ful me je strah in me zanima, ali kdo ve, če so KJE koga izpisali preden se je šolsko leto končalo…in ZAKAJ – mislim, kaj so navedli? a se jaz lahko PRITOŽIM zoper to dejanje? me kaj ščiti…kakšen zakon ali kaj? v pogodbi nič ne piše o tem, itak. ali obstaja način, da bi kakorkoli obdržala status do jeseni?? prosiiiimmm za nasvete, pomoč…in čimprej. se ful bojim pošte, ki jo lahko prejmem ta mesec…

Ali ima kdo kakrsnokoli informacijo kje bi se trenutno lahko vpisala za status dijaka. Vem da sem zelo pozna, vendar res ga nujno potrebujem.

Ima mogoče kdo informacije, kako do statusa dijaka, če ne narediš mature? Posredi so bili zdravstveni razlogi zato prosim brez moraliziranja.

Pokliči na srednjo šolo, ki si jo obiskoval.

Končno nekdo…

Ce se vedno potrebujes status ti lahko pomagam mogoce.Pisi mi na andreja.bce@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close